Од 7.500 некаде , нз точно ама немаше 8кг кога почнав. На грбче ми пропушташе кога ќе се искакаше и на бутки го оцртуваше 3ка. 4ка супер му пасира.
ја не гледам мн по килажа , гледам него како му одговарат и стоат и по тоа се водам , плус пропуштањето што почна . Земи му и ти , убаво ќе му пасират не се преголеми 4ка таман се.
A pelenata do kade vi e obicno gore? Jas sekogas.povisoko sakam da e stavena ubavo nad papokot maltene do pola abdomen. Vo remedika na pregledi koa i stavaat od tie nivnite se e dole nisko...jas li gresam niv li im e taka polesno...ako ja staam taka mi se cini sekoe kakanje ke pretekuva
Mene tamu mi kazaa dodeka ne padne papokot da se mesti pelenata pod nego. Sega 4kata i doaga pod papokot sekako
И сега кога не го фатив попустот во Зегин...(аптеката во Аеродром секогаш е 24ч, освен во недела и на празник-оваа глупост не ја знаев, знам дека е дежурна аптека) кажете ми каде има попуст на Уриаж или Еуцерин купка и млеко за тело?
Фрош бејби сјајот изгледа е на некој попуст во Зегин. Ми го наплатија 91 ден а на него стои цена 122ден.
Здраво мајки. Идејата ми е во темава да разменуваме информации каде има намаление/акции на пелени, влажни марамици и козметика. Да, на социјалните мрежи кружат флаери, но не сите успеваме сите да ги видиме. Не е битната марката, не се фаворизира некој бренд. Еве на пример, бејбилов пелените се на акција, 839 денари ама пакетите што се џамбо паковање. Модератор: Споена дупла тема
Браво за темата Бејбилов стално им е таа цена на џамбо паковањата мислам, барем последниве месеци се толку. Хип кашичките во ДМ се по 51 ден.