Девојки отворете на фб на страната на Зегин имаат некои попусти. На памперс бекутан слипи мустела стелатопиа еден куп има, проверете.
Дали некој од вас го има видено кебенцето од акцијата на Бекутан? Мислам дека беа на Тач ај ако има некој инфо нека сподели.
А што би купила за 1900 ? и јас го гледам , и во мисла сум да ги тестирам пелените за летово денски ,али нез дали да ризикувам , не сум земала ништо на бекутан за неа до сега ..
Па памперс би земала јас до годинка се си корстев бекутан ефтини и исплатливо а после земав пуфис пола година сега во јули две год ќе направиме ама ќе земам бекутан за летово и планирам да е последно што ќе земам ќе се одвикнуваме од пелени .
Чекај чекајјј или ја сум слепа или на брзака како фурија излегов преска и не купив ( мм се јави одма да се врќам со синко зашто доаѓало невреме ) па сеа го чекам он да иде да ми купи. Која цена се во Рамстор-исто се 550ден? Јас 5ката ја глеав и имаше само 2 паковања и внатре беа две безвезни шари е сеа кажи ми дали секој број се различна шара или секое паковање си има разни шари? Дај да му кажам за да не ми ги земе тие грдичките нека пробуричка таму или да му бараат у магацин ако се смилуваат.
Значи вака. Има по 8 шари секое бројче од 4 теми. Пример, мајмунче и 2 шари со мајмунче, буфче и 2 шари со буфче.. ги има дезените на ќесата нек ти слика мажето една ќеса па бирај.