Да си го купиш, немора за носење надвор да го користиш,доволно е да спремиш ручек и да го ставиш во термосот па бебе да јаде топол оброк. Јас го утепав од користење, кога ми спие втора дремка јас му правам ручек, ставам во термос и кога ќе стане бебе, го пресоблакам, се расонуваме па јадеме. Секогаш има топол оброк наместо изладено јадење. Зимај!
Tie sto pazarat vo Kam ako pazarite oneksivac ornel pazete do pola se prazni jas kupiv koga si dojdov doma go vidov do pola bese prazen stanuva za izmama na Ornel isto I vo srbija imase objaveno za ornelot deka pravat izmami
Веќе го земав мајка . Ама со мојава нејадачка, ич не ми прави мерак Напрај фрли. Битно многу е добар. Па и за нас.
Знам дека е тешко кога не јадат, викаат ќе пројадат сами кога ќе посакаат, не е утеха мајка ама чувај нерви за понатаму. Со здравје да си го користите термосот, дај Боже бебе да го празни редовно во скоро време
Во сите маркети е така. Јас исто приметив последен пат кога земав, ама шишињата се многу поголеми, а си тежи исто како што пишува на пакувањето Баш премери види
Jas ja imam caskata so klunce ama ne sum zadovolna. Toa plastikata kako racka sto e mnogu smeta, udira na noseto, plus nekako prokapuva. Pie bebe od caskava ama mene ne mi pravi kef, za razlika od termosot sto e top.