Повеќе од 10 трошам јас . Малиот ми троши исто доста, стално е настинат од градинка и само со влажни се брише и одма фрла Сега јадеме и каши и лом е се па пребришувам , газе прво бришам со влажни па мијам така да одат доста….
Исто и кај нас е, нема крај, едно пакетче на ден трошиме. Слепито баш пишав пред некој ден му ги тупнале на маж, ама не ми се допаднаа, едвај ги потрошив. Виолета на вода и мене ми се најдобри.
Јас само надвор од дома користам влажни, многу нежна кожа има и уште во болница ми рекоа да избегнувам максимално. Користам 2, максимум 3 пакувања во текот на месец. Ама затоа то-то крпчиња и тупфери за бебе од дм, многу ги трошам, и за газе и за лице, и за раце, ги потопувам во млака вода и топ се.
Кога се болни пакетче , пакетче и пол оди … Се залетав по слипи дека со вода , онлајн ги нарачав на непробано, жива катастрофа
До 50% детска облека, играчки, бебешка опрема или бебешки сетови https://grouper.mk/deal/akcija-baby-centar
А да не знаеш во кој еурофарм? Во овој дежурниов во Тафталиџе немаат, а нит мм е да праша каде има нити па они да проверат
Јас земав скоро од плоштад кај мериот 1+1 гратис одеше за 500 ден. Не се нешто услужливи баш да проверуваат во компјутер
Мене и Babylove ми се катастрофа, пакетчињата се никакви, кога ќе тргнеш да вадиш 10 марамчиња излегуваат и тоа сите исполепени, ужас невиден.