Мене ова ми е премногу I didn't know I was pregnant-сценарио. Не велам дека очевидците лажат, меѓутоа многу ми е бизарно...без коментар. Ужас.
Па ако барала ножички во автобусот, значи знаела дека е бремена и дека ќе се породи (нели во ВЦ го родила). Како 9 месеци не издржала да отиде на лекар и како никој наоколу не приметил, е тоа не знам
Целата ситуација ми е као: Супер, се породив. Ништо не ми е. Дај да си прославиме. Вечер топтан со бебево на мекици ќе дојдеме...
А што со плацентата, ја родила и неа? Нели е крварила после породувањето? Многу бргу се породила оваа дури не ми е верно.
кога дошла во бус крвава рекла дека се направила лом од добиеното и да знаела дека е бремена ама си сакала да оди на екскурзија
Мене ми се измешале математиките во глава, ми беше останато во сеќавање дека тоа беше во 2015, тоа ептен пред скоро било. Немам коментар за случајот...
Да истиот случај е Имала циклус секој месец. И јас прво што прашав беше клоцањето, затоа што мојава ребра ми кршеше кога бев бремена . Но ете нејзиното било така наместено што не клоцало. Така рекол доктор. А плус првото и било многу живо, и цело време трчкарала по него, па немала време многу да си го анализира организмот