Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пори

Дискусија во 'Лице' започната од Kkrriissttiinnaa, 13 април 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.918
    Допаѓања:
    81.194
    Најмногу помага некој гел за миење со салицилна киселина, за да ги одржува чисти. Кога се чисти, воопшто не изгледа лошо лицето. А нешто што скроз ќе ги намали, за жал нема.

На marchi-cool и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  2. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.197
    Допаѓања:
    8.200
    А подпога за под пудра? Од оваа што ја користам мислам ми се презасити лицето.

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.918
    Допаѓања:
    81.194
    Не користам подлога некоја строго за таа намена. Најчесто ставам само спф ако е ден, или ако се работи за вечерна шминка, пред да ставам пудра мачкам Eyenlip sleeping pack. Има две вакви ноќни маски (сина и розова) и двете ми се одлични затоа што убаво ја хидрираат кожата и пудрата лизга фино.
    Не се оптерерувам со порите воопшто, само гледам да ги одржувам чисти и тоа е тоа.

На marchi-cool и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  4. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.000
    Допаѓања:
    14.400
    пудра не користам. Ептен ретко ако сум на свадба/роденден. Пред пудра обавезно темелно чистење лице серум и прајмер. Во моментов го имам холограмскиот на аура ама не е нешто многу нај нај. Користев еден од орифлејм пред неколку години и ми се покажа одличен ама не ми текнало да го побарам. На тик ток го најдов ова
    Screenshot_20241109_144938_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Има цело видео како изгледа пудра кога ќе ставиш врз него.
    А од рутина еве што имам
    1731318088227.jpg

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.