Нема породила приказна која што сум ја прочитала а да не заплачам, солзи да не ми потечат Да сте живи и здрави тројцата
На Гак е поредена, според се опишано и како одело се ми личи како да е таму...се изнаплакав оти се присетив и јас што поминав а толку многу сакам да ги заборавам тие денови... трауми за цел живот. Сочуствувам скроз, најважно е што сте добро до бебето уживајте и гушкајте се.
Има пишано и самата членка во постот дека е таму, прежално искрено што се такви и срамота што мора една жена во најранливиот период да доживее, наместо да го памти породувањето по убаво и како имала поддршка од персоналот. Не знам што да кажам, кај мене е неизвесно каде ќе завршам ама молам Бога да не е таму.
Да на Гак.. Затоа викам трауми ќе влечам цел живот и некогаш ако се одлучам за второ леб да немам да јадам ќе одам на приватно , каде барем ќе ме третираат ко човек. Фала ви девојки, се поминува Баш пишував во труднички тие денови и фала на сите девојки кои што ме охрабруваа и @Puffy2019 што цело време ми пишуваше како сум
Има членки овде што пишувале дека се породиле на Гак што поминале супер. Не значи дека ќе поминеш лошо, како ќе се погоди ама колку и да ти е страв каде и да одиш оди со позитивна мисла, да си се олесниш и да си фатиш дете во раце.
Знам ама поголемиот дел се негативни. Индиректно имам искуство со нив од неколку години и затоа имам аверзија за таму, сама никогаш не би ги избрала. Стравот е секако присутен, плус и други работи влијаат кај мене ама тоа е најбитно, здрави бебенца во раце. Другото, како викаат сите, се заборава.