Леле, само читајќи почнав да се тресам цела. Браво храбра мама!!! Жива и здрава да ви биде Дарија!! Што побрзо да си ја земете и да ги имате најубавите моменти заедно!
@bokace1 да ти е жива и здрава и благословена да е Нормално дека плачам, те памтам од друга тема од пред многу години . Се најубаво ти посакувам
Ме расплака. Храбра мама и уште похрабра беба. Секогаш да имаш на ум колку си била храбра и каква хеорина си роди. Да е жива и здрава мама, и запамти, предвреме родените бебиња се најголемите борци и најнапредни бебиња што сум ги запознала.
Како се имам изнаплачено! Заедно одевме по овие патишта, често те помислував коа се изгуби со првиот профил. Кога те видов со нов профил па и трудна се радовав како за сестра . Нека ви е жива и здрава хероината Дарија, мила Бокаче Многу помина ,малку остана . Спремај се за многу гушкање , волшебно е Најискрени и најголеми гушки до вас
Бокаче,ме расплака жено,те паметам од порано ,не знаеш колку сум среќна за тебе,што побрзо да се гушкате со Дарија
WOW се наежив цела, да сте живи и здрави и двете. Секоја чест на храброста, борбеноста и силата, бидете добри па те чекаме да пишеш кога ќе си дојде Дарија дома.
Кои емоции се ова! Ме расплака, ме наежи, ме израдува… Живи и здрави да сте со малечката, многу да ве радува. Ти си една храбра мама!