Па што е разликата штом се по 2 жени и во соба и во апартман? Јас пример сакам овој пат апартман заради син ми да може да доаѓа на посета. Јас мислев само по една е во апартман, сега баш се разочарав, а воопшто не се малку пари.
Колкав е син ти? Јас зажалив што еднаш дојде на посета синчето. Хормони полудени, ми падна бетер тешко, плачев за него после... особено дека кога дојде беше како уплашен од мене, дека со канила во рака, спаваќа, никаква бушава, со страв ме гледаше и едвај ми се доближи да го бацам и се тргна одма. Бебето мм го однесе да го види низ прозорче, им реков кога ке дојде да го земат бебето од кај мене за да не му направат него неубаво, зашто он дома без мама, а мама во болница со бебе. Вака он знаеше дека сум во болница за бебето, ама тек заедно не виде кога дојдоа дента да не земат.
Голем е 9 години има, твојот сигурно бил многу помал. И мене ќе ми значи да можам да го гледам тие неколку дена додека лежам, а знам и него.
А посетата може да биде неограничено т.е колку души сакаат и по цел ден? Па тоа пазар ќе биде Рано ми е мене до јули имам време да размислам дали вреди да се дадат пари за апартман
Имаше одредено време за посета, нешто од 10 до 20ч навечер ако добро памтам, ама не знам какви правила има за посета. Никој не ти забранува ако не си во апартман,да искочиш во ходник да се видиш со блиските.
Izvini pred kolku godini vo remedika.plati 500 evra? Bidekji.sega e okolu 80 000 prirodno.a.okolu 100 000 carski.
Кога најрано може да одам во ГАК на преглед? Мора да се чека тек 36та недела? Сакам да си фатам врски и да си најдам гиниколог што ќе ме породи, па се мислев дали накај 30та може да одам и кај матичната и на ГАК? Ама на кој основ би одела на ГАК без упат?
Ако фатиш врски без упат ќе те пикнат.. Инаку по правило прв пат одиш од 36+. Одат и помалку трудни, ама ваљда и тие се упатени од матичен.
Искуство за порагај на ГАК кај проф Др Марјан Стоевски или Др Маџункова (заборавив како се викаше-инаку е сопруга на Др Никола Маџунков)
Zdravoo,so upat obicen od maticen odis na Gak kaj koj sakas lekar i te vodi si dogovaras uste sega ili ako imas vrski si odis ama na sekoe odenje od maticen upat
Штo сум читала пo фoруми дoбср дoктoр бил нo знаел да има арoгантен oднoс. За Чаир гo препoрачувам др. Неџепи.
И јас сум читала за него само лоши работи.Но одлично поминав и на пораѓај и на прегледи,фин е се шали.И братучедка он ја породуваше исто супер си поминала
Сакам да прашам дали некоја за пораѓај била во апартман во чаир? Јас сум на ум да си земам апартман па сакам да прашам дали сте задоволни ????
Пораѓаше моја цимерка. Крш човек. Однос никаков. Јас на неколку пати што го видов го имам овој впечаток. За стручност немам искуство да ти кажам. Моја препорака ти е Зоран Илиевски.