А договорена си со докторката или планираш да се договориш? Мене пред пораѓај ме следеше два пати, супер е, посветена и темелна. Пред три години пораѓаше моја другарка, презадоволна е другаркава.
Da dogovorena sum mislam pocnav da odam na pregledi kaj nea sega sum 36ta nedela +1den.. Mi dadoa termin 8mi februari za poragaj pa me interesira koe bi bilo vremeto za poragaj okolu prvi ili sega vo januar toa ne se znae ama pusta radoznalost
Претпоставувам краен рок ти е 8ми фев., како и да е, мислам кој доктор и да се погоди на смена не се секирај, стручни се и посветени, барем моето искуство е одлично. Првиот пат ме породи Илиевски, вториот Георгиев, презадоволна и од двајцата.
Јас последно се изнаслушав лоши коментари за Чаир, во врска со коронава, па сега повеќе на фалење ми удрија за ГАК, ако некоја се пораѓала да каже какви се условите за двете болници, ама сега скоро?
За кои услови поконкретно те интересира? Јас се породив во Чаир пред месец ипол ако ти е доволно скоро да ти одговорам.
За услови со корона, тест дали прават, колку жени се во соба, дали има многу гужва, и хигиената каква е? Слушнав дека снемувало топла вода, за бањање, и тоа дали е точно?
Тест не прават, собите се 2 и 4 креветни, имаш и апартман ако сакаш да си сама тој се доплаќа. Гужва немаше тој период, топла вода имаше цело време и персоналот ти е цело време достапен. Сестрите се многу фини, болничарките ти помагаат многу ако си со царски. Цело време се пребришува и луфтира.
Исто пред месец ипол породена, задоволна од се. Во врска со хигиената, се чисти редовно, ама стара е болницата па делува нечисто, иначе редовно чистење и дезинфекција правеа. Иначе на патолошка стварно немаше топла вода, еден ден бев таму и баш не е ко што треба во поглед на хигиена. Тоа е моето искуство.
Zdravo dali moze nekoja sto se porodila skoro vo drzavna da spodeli iskustvo, za nedela ipol treba da pocnam so ctg pa sakav da prsam dali moze da se dogovoris so odreden doktor za poroduvanje?
Па со кој сакаш можеш, ако се нафати тој секако. Само планирај си и нешто пари, за договорен пораѓај сите си очекуваат.
Еве јас се породив пред 4 месеци во Чаир без врски. Никој не сакаше ништо да ми каже што ќе биде со мене а бев со намалена плодова вода и поминат термин и лежев цела недела се додека не станав очајна и не најдов врска за да се заинтересира некој за мене за една бедна провокација. Ми се лоши кога ќе се сетам трауми имам
Здраво девојки јас влагам денес во 32та недела и сеуште не сум одлучна каде и кај кој доктор за пораѓај. Во последно време слушам добри коментари за Чаир, дали може да ми препорачате некој доктор од ваше искуство и каква е негага, хигиената таму и дали требаат врски за некој повеќе да се ангажира околу мене или сите пациенти ги гледаат исто?
Од мое искуство сум презафоволна од Чаир, почнувајќи од хигиеничарки, сестри, доктори. Се пребришува по неколку пати на ден џогираат.. Здравје Боже со ова пак би одела таму. Првиот пат ме породи Др. Зоран Илиевски вистински професионалец во секоја смисла. Мислам дека во глобала сите ги третираат исто освен ако си имаш врска па да си олесниш престојот.