Убаво што сподели искуство,и јас сакам да се пораѓам во Чаир и секое искуство е добродојдено.Јас имам време 2о недела сум ама сакам со царски и ќе му напоменам на докторот .Јас се соремам кај Ана МАрија за скрининг да не знаеш кој денови е таму
Мене ме породи пред 2ипол години природно, суоер е докторот, смирен, обрнува внимание, ти кажува што како. Сега слушнав за царски земал 300е,колку е точно не знам.
Јас одев кај него на прегледи после 35та. Докторот е ептен профи како што кажа,објаснува,внимателен е.Ме породи царски и не ми зема 300€.ни пак сме правеле муабет за пари.
Во соба што бев со цимерките, некоја кажа, дали дека договорен царски или сама понудила толку не знам, да не биде лажам.
Да, и мене ми остави убав впечаток до сега, затоа и сакам он да биде. И многу ми е битно и да обрнува внимание при пораѓај и да е смирен. Не планирам царски за сега па ќе видиме он што ќе каже. А ти сама сакаше царски или таква беше состојбата па мораше?
Таква беше состојбата..мислам со бебе се беше во ред,ама дека со ивф,долги години стерилитет (12) ,39години јас,операции,како подобра опција се решивме царски да биде,да не се ризикува да го чекаме бебче до крај.И фала му на Бога се заврши убаво се.
Леле кога те прочитав солзи....Низ што се си поминала во годините на борба....Јас сум со 2 спонтани,останав природно ма еден куп мутации и по природа сум паничарка и не трпам болка 36 години сум и сакам со царски.Се надевам дека докторов во Чаир нема да ме одбие.Иначе врска ми е.
Во Чаир ако сакаш одреден доктор да те пораѓа или се договориш царски ќе си платиш. Можеби не важи за сите доктори ама повеќето наплаќаат. Цимерката со која бев со второво пред година ипол, сама кажа дека си платила за докторката да дојде за пораѓај.
Искрено да ти кажам секако сакам да го почастам докторот ,толку години чекање и толку солзи пролеани и ноќи непроспани нема да ги жалам.Кога ги гледам фактурите од Сиситина колку пари сум издавала низ годиниве наназад за такви раб за ова ќе дадам па макар последни да ми се.
Се слагам со тебе дека е голема сума која секој не би можел да си ја дозволи и жалосно е што ова се дискутира воопошто ама си викам да биде се како што треба налет парите.
Vo pravo si ako e mnogu,premnogu (ako taka smetame) taka e za sekade Gak,Chair,Sistina,Remedika... Ama ovde izgleda vazi praviloto za privatno ne im e skapo i shto demek privatnite imaat doktori shto vredat tolku pari a Gak i Chair ne.