Ти си носиш они ти прават. Треба да ти каже докторот тамо што те прегледува кажуваат. Летоска немало од сега почнале
Таму на лице место ти прават. Јас веќе два пати одам на цтг, а прегледот ми е горе на патолошка, на тоа новото ехо. И пред да ме качат на патолошка обавезно ми прават брз тест, кој нормално сам си го купуваш. Ама мора они да ти брцаат со стапчето. Така ми рекоа и за пред пораѓај да си носам 2 теста
И јас се одлучив за кај него, ти си мислам малце пред мене.. Со лесно нека е мајка, па ќе чекам да кажеш како си помина
Е не знам, и јас сум во понеделник на контрола, али од сабајле ми рече да одам, најверојатно до кај 12 - 1 сигурно е..
И јас сум во понеделник така ми кажа, треба упат од матичниов па да се надевам дрка нема да има гужви многу...фала ти
Ааа без гужви тешко кај него. Поготово кога е во амбуланта. Јас вторници одам, тогаш не е на термин, па пак ходникот е полн. Ако правиш прво цтг, отиди си поранкото, нешто пред 08ч
Рано ми е за цтг, само да се видиме прв пат зашто ќе ме пораѓа он...најбитно кај матичниов да завршам брзо па да идам...фала ти за информација
Вие што сте кај илиевски се договоривте нешто да му платите да дојде или со врски? Ако не е тајна. Пошто мене ме породи со врски преку докторка од педијатрија а требаше сосема друг доктор,но сега за второво ако можам и би платила за да дојде он на пораѓај ептен сум задоволна и од процес и шиење и се
Ахх ајде вака едно прашање, оти стварно сум неупатена. Да си изберам доктор за пораѓај, мстилната треба прво да ми закаже преглед кај него така? И дали тоа иде така, сакам да ме пораѓаш еве 200 евра Ова за Гак, оти тука прочитав дека е 200 евра да договориш доктор. Или пак, треба да најдам врски да ме поврзат со докторот, па да одам да се видам со него и да се договорам да ме пораѓа