Патронажна сестра? Од неа доби совет? Искрено ме насмеа. Кај мене патронажната дојде да види како живееме само. Ја прашав совет за цицање бидејќи мојата не фаќаше, ме гледаше бледо. И си замина. Вториот пат се јави и надвор ја пречекав, и кажав дека бебуш спие и нема потреба да влегува.
Да, за двете деца имав прекрасни патронажни. Многу работи од нив две научив. Моето искуство е такво за среќа.
Мојава патронажна не се ни појави, нити се јавија . Да не ти притребаат и да се ослониш на нив. А таа во Чаир што ми зимаше податоци да ме бара беше на*ркана до небо.
Zdravo.Da ve prasam za dobri doktori vo Cair koi gi preporacuvate? I koja e procedurata maticniot mi dade prioriteten upat za tamu dali primaat so prioriteten?
Др.Башким Др.Илиевски Инаку само со врски ако сакаш кај одреден доктор вака со упат само кој ти се падне на среќа
Ама неможеш да се видиш без врски не знам како да ти објаснам на друг начин хх џабе јас и да ти кажам кој ден е таму.
Ilievski mislam deka e ponedelnicki dezuren, mene me primija vo cair vo ponedelnikot, togas Ilievski bese dezuren.
Дечки породено на ГАК со царски, конците си ги осетив сега на допир. Пројде месец, треба да одам да ги вадат?
Др.Илиевски ти е сега во среда...ама мислам дека е напред кај приемно а таму само со договорено е....во амбуланти кој и да е ќе те прегледа
Zdravo na site Dali nekoja periodov se poragjala na Gak, iskustvo da kaze, mene mi se blizi termin pa sum malce isplashena.