Девојки има ли некоја искуство/мислење за др. Ана Марија Шпишиќ во Чаир? Требаше да ме пораѓа Неџипи царски со близнаци, ама ќе биде на одмор тој период и ми ја препорача докторката...
4D колку што знам немаат во државните. Инаку за скрининг на ГАК јас бев кај Самарџиски и задоволна бев, ми го препорача матичната дека е добар доктор и ми даде упат за кај него.
Ne znam draga, mene koga bev na eho denes mi kaza doktorot bidejki vreme bese da se dogovarame za poragjaj.. Denes vtor pat odam vo Cair, taka da ako odis pocesto sigurno doktorot kaj kogo odis bi ti kazal ako e na odmor na tvojot termin. So lesno❤
Уште не сум почнала да одам во Чаир, мислев од 36 та да почнам, сепак ти благодарам ќе се распрашам по луѓе ❤️
Прекрасна жена. Со одличен пристап, детална, посветена, стручна. Не ме пораѓаше она, но ради некои работи често одев кај неа.
Кога ќе влезеш од главната капија, од лево ќе видиш зелена зграда првата врата. Има и обезбедување ќе те упати каде.
Јас се породив пред 15 дена,бев закажан царски кај Ана Марија бидејќи беше карлично, и да ти кажам предобро искуство имам,навистина е стручна во својата работа,самата операција бесе како да сум на кафе баш опуштено,цело време бев будна,а и после тоа веќе вториот ден станав сама околу бебето,раната не ме болеше воопшто,не прокрваре раната се беше супер,од мене имаш препорака за докторката,незнам сега за другите ама моето искуство е одлично како и на сестра ми бидејки и тас пред 4 год правеше царски кај неа и исто такс помина. Со среќа,сега најважно е и психички да се подготвиш сепак е операција ама не е ништо страшно,нити ке пукне сама раната ниу ништо треба да бидеш раат од таа страна бидејќи повеќето тоа им пречи да се опорават побрзо
Ај и јас со прашања. Колку време обично задржуваат за царски? Кога примаат ако е договорен? Храна колку дена не смее?
Мене во среда ме примија на пладне потоа ми кажаа да не јадам нешто тешко за полесно да ми биде,земав некој кекс вода сок потоа вечерта мене ми даваа инфузија и околу 1 по полноќ ми дадоа клизма и потоа ништо не јадев ниту пиев,во 7 ме земаа и ме однесоа горе ми ствиа катетер и ми даваа инфузии до породување се породив пред 12,ама чекав ред бидејќи имаше неколку пред мене, значи во четврток ме породија а во недела на пладне излегов
Да пишам и тука. Од нареден месец ќе треба да појдам на цтг во Чаир па да прашам дали некаде го има распоредот кој доктор кој ден во која амбуланта е? Дали матичната кога ќе ми закажува термин ќе може да види кој доктор е тој ден таму? Ако случајно некој иде деновиве и имаат истакнато распоред ќе може да сликне?
4D exo vo privatnive kliniki, sistina, remedika... No dokolku sakas vo Chair, predlog doktor ilievski
Од 34та одев неделно ( поради скратен цервикс ), 38+ одев на 2-3 дена бидејќи бев отворена 4цм Докторот ќе ти каже согласно со индикациите