На гак има апартмани - за сам 100 евра ден, со цимерка 50. И обичните соби се двокреветни. Разлика е фрижидерче што има во тие со доплата - посети се секаде забранети.
Данева ме пораѓаше она се погоди на смена кога се пораѓав а на прегледи не одев кај неа вака добро поминав кај неа огромно искуство има жената може е најдобра таму посебно за царски, јас спонтано се породив она излезе од царски и одма влезе кај мене во бокс и ме породи за 2 мин
Јас бев во апартман не дека побарав ,таму ме ставија , едино фрижидерче има, посети бар тогаш не смееше ради ковид. А и зошто па сами сакате еве мене многу ми беше од помош другата родилка, не и беше прво дете и баш ми помагаше со совети,јас не знаев ни како да го држам бебето плус муабет и ќе пројде време
Јас сега пак да се пораѓам би одбрала сама да сум. Имав една без осет цимерка се дереше по телефон цело време. Нејзе бебето не и го носеа дека со жолтица и на видео повик беше нон стоп и викаше. Турски серии пуштени на макс до полноќ. Тие 2 дена колку што лежев око немав склопено едвај чекав да ме пуштат дома.
Zdravo na site, sakam da prasam dali ima nekoj iskustvo so dr. Edis Mujovic vo Cair? Za pregledi, vodenje bremenost i poroduvanje? Ne znam nikoj od doktorite tamu, na dezurstvo se pogodi toj i ubavo pomina pregledot. No, ne znam dali pretezno e taka ili ,, mu se pogodil denot'' . Sekoj komentar e dobredojden. Pozdrav
Ja sea koga bev na lekar posledno za priem bas bese edna pred mene ilievski i kaza karton krvna grupa i obavezno test za kovidov drugo mislam ne pobara
Dr Edis e mnogu korekten od iskustvoto sto go imase bratucetka mi. Ama ne ja poradjase zasto itno morase ona, a ne bil na smena. Mislam imase edna clenka sto pisha deka e prezadovolna od poroduvanje, bash iznenadena sto tuka drugi doktori se forsiraat, a toj ne se spomnuva.
Девојки, кажете искуство на ГАК сега последно некоја што се породила таму, како е со посети? Треба ли врски да барам за да ме гледаат добро мене и бебче таму?