Барем некој нормален да има и на клиника. Јас сум магнет за лудаци затоа и имам кренато раце од одење на дежурен ако е итно и др работи.
А да не се знаеме јас и ти ама да не знаеме дека сме на форум и двете?? Јас сум презадоволна од Марија и од Весна значи секаде ги фалам. Предобри и како личности и како докторки
Дојдов само да го пофалам Илиевски во Чаир уште не знам кој пат Уште 5 да родам кај него ке одам. Човечиште
На самиот пороѓај ГАК катастрофа беа, јануари 2019 Пуерпериумот супер беа, али тоа мање важно е, не е неважно, ама породилниот дел е побитен Едвај спасив жива глава, а нормална бременост и спонтано
Какви пумпи имаат на ГАК? Рачни или електрични? И се носат ли спаваќи, мрежести гаќи и вир влошки? Не ми се смејте, со првото освен чешел и полнач друго не носев (приватно бев), сега се ми е ново
За пумпи не знам,не ми понудија. Спавачи даваат кога ќе побараш,од дома не сум носела. Минатиот пат носев само вир,овој пат планирам и мрежести гаќи да купам.
Како да прочитав дека даваат. Ќе купувам секако електрична, рачна имам, но мислев да пробам без неа овој пат дур сум во болница. Минатиот пат ми дадоа двојна електрична и ми помогна многу.
Pred skoro 2god.na cimerkata i dadoa elektrichna pumpa na Gak. Spavacha si nosev moja, no ne ja upotrebiv davaat chisti ne e problem. Vir vloshki mi rekoa da si zemam, a gaki voopshto ne nosev denovite dodeka bev tamu.
Za d-r Pajtim se soglasuvam potpishuvam so 2 race, no deka bi se zelo kako celina deka se podobri od STARATA garda ne, poedinci ete kako d-r Pajtim edno golemo DA. Ama mladite da se sporedat so prof.Tofoski, d-r Kochoski za mene nemozat (moe mislenje).
2019, гаќи ни под разно, никакви, едино да нагаѓаш кога ќе поминуваат па да се соблекуваш да не видат Пумпици имаат од дватс типа, каква ти дадат у моментот, таква Спаваќи од кај нив, даваат ако побараш мада превртуваат очи, али даваат Влошки обавезно, лекови ако пиеш, лична козметика и пелени за бебето Од таму ги облекуваат, за искачање ќети донесат што си спремила за тебе и бебе И папучи, гумени по можност носи
Се извинувам што се мешам во муабетот ,меѓутоа се гледа дека си искусна ,си поминала доста работи и би сакала да те прашам од кој доктор/докторка си задоволна ?
Од пред пороѓај до сам ден два пред одев кај др. Адријана Буклиоска, многу фина, онака народен човек И во пуерпериумот, односно после пораѓајот она беше во визита секој ден и пошто виде како лошо сум поминала ме гледаше повеќе, и по исписот се кај неа си одев до 7, 8 недели потоа А ја глупача не ја прашав може ли она да ми биде на пороѓај, па ако треба и ќе идадев под рака плико.. И др. Иво Ќаев е ок, другите што даље..
Сум пишала мислам заради Кочовски ќе се случеше хаварија па и уште ми се дереше како да е на улица и после како куче ѕиркаше да не се случи нешто. А Тофоски да бркам врски само да дојдам до него не фала и плус
А облека за бебето во текот на целиот процес? И пример ако треба одма ад да се дава дали смееш да носиш свое?
Не знаеш како ќе ти биде после пороѓајот Можеш, ама они ти ги носат некое време па ги зимаат, у меѓувреме ќе го преоблечат и после нема враќање На отпусната листа ќе пишува што треба, до тогаш ништо мислам освен ако баш не ти нарачаат
Sekoj so svoeto iskustvo. Za prof.Tofoski moze samo da se kaze deka e golem profesionalec i chovek, se drugo e...aj podobro da ne komentiram nekoi odma ke mi sripaat
Bez vrski, bez pari i sl.raboti shto gi chitam ovde. Lechev sterilitet, me operirashe nekolku pati nikogash ne mi e pobarano nishto plus od ona shto sekako treba minimalno da se plati.