Здраво, сакам да прашам во Чаир породување кај доктор Мујовиќ. Кај него ми се падна, не сум бирала, искрено не ни знаев кај кој да одберам. Најверојатно со царски дека над 40 години сум, прво породување, дали има некоја со искуство ако може и ако сака да сподели. Благодарам
Немам искуство за пораѓај со него, но имам одено кога бил дежурен со јаки болки и малку крварење во 15 16 недела, убав впечаток ми остави, смирен позитивен доктор. Искрено во целата моја паника сврте на шала и многу ме смири. Детално ме испраша што како зошто. Муабет како другар да ми е ми правеше.
Јас сакам кај него да одам. Тука прочитав на неколку пати дека го фалат и пред месец дена братучетка се породи, не кај него пошто не бил на смена вечерта ама од претходно, прегледи и сл беше многу задоволна. Кога имаш закажано? Ако не ти е проблем да ми пишеш тука или во порака каков впечаток ке ти остави.
Во државните не се дозволени посети после ковидов. Пред ковидот ссмо за пациентите во апартман имаше посети
Nema poseti,osven vo apartmanot ...Ako treba da ti ostavat tvoite nesto jadenje i pienje na priemno dole,pa ti gi nosat.Mene Ilievski me porodi i so prvoto i so vtoroto.Doktorot e super
Дали сте сигурни дека се дозволени посети во чаир во апартман,бидејќи прашував тука пред некое време ми одговорија дека не биле дозволени посети
Здраво, го најдов мислењево па да прашам дали сте се породувале кај доктор Тофоски и како сте задоволни општо од пред и постпородилна грижа?
Se nemam porodeno kaj nego. Imam praveno histero laparo, I sum prezadovolna. Ako uspees, da fatis vrski da znaes vo sigurni race si.
Здраво девојки...ме интересира во Државна и Чаир колку денови после надминат термин чекаат за природен пораѓај
Вие што сте се пораѓале/ќе се пораѓате на ГАК, која недела почнавте да одите на контроли таму и колку често одевте? Дали имавте договорено со некој доктор за или кој како ќе се погоди на смена?