Kaj mene Bea bas takvi otocite prstite mi propagaa Po samtim ipol do DVa I taka ostanuvaa Po minuta moze I poveke .. primiv albumini za toa ama bez golem uspeh
Dali znaetedo koga najjkasno pravat ctg vo csir vo smisla dali i posle4 moze ili sabota isto i za na gak?
Јас бев накај 2 во петокот во чаир и за цтг до амбулантите кај што прават ми рекоа до 2 сме, завршуваме со работа ама ме пратија на приемно и таму ми направија. На приемно валда во секое време можат да направат, ама ме прашаа дали доктор ме испратил и кој
Ne davaat poseti na klinicki nikade, voopsto. Radi kovid najveke a i opsto drugi virozi. Imav blizok na gastro lezese, go testiraa pred vlez i poseti nikako. @Fenix05 i jas sakam Tofo da me poragja. Ti odbra vekje ili si na misla? Top e covekov,jas inseminacii pravev i histero, go obozavam. Samo dali ke e tuka, da ne me fatat nova godina praznici bas si vikam
Не сум избрала уште....мозоков ми исчади скроз од мисли и мене ми е најмногу страв од тој момент да не ме фатат празниците не можам никако да одлучам, колку повеќе мислам толку повеќе не знам што да правам
Ne se sekiraj, za praznici najveke dezurstva ima, dnevnici togash ne da se dupliraat, eheee, site se tepaat za togas.
Јас со првото се породив на 10 октомври ноќта. Се си викав да не ме фатат болки на 11 Октомври,споен викенд никој ќе нема Нема врска тоа,болницата си работеше со полна пареа.
Ако некој сака слики од ГАК нека ми пише ќе му пратам слики . Јас бев во апартман сместена оти место на оддел немаше, ама цимерката ми беше прво на оддел и рече једина разлика во собите е што во апартманот има фрижидер. Се зачудив јас искрено, исто како у Систина и Ремедика собите. Ви кажувам од искуство зашто и таму и таму сум била, па сега можам соодветно компарација да направам меѓу тие две приватни и ГАК. Секоја чест за нив.
Незнам за порагај ама она ме води на ГАК. Предобра докторка и многу е пристапна, ми даде број и е достапна во секое време, враќа на пораки дури имав ситуација каде што она ме побара да праша како е ситуација. Исто сеа четворката што се роди она ја имаше породено мајката ја има на фб страницата на гинекологија.
Супер е ГАК, јас се пораѓав пред 2 ипол години, во јуни здравје пак. По две во соба, тоалет во секоја соба, телевизор, централно. Се чисти прашина секој ден, џогирање по 3 пати на ден мислам дека беше. Спавачи, чаршафи менуваат секој ден и ако побараш одна ти даваат нова. Ставам слика, делумно се гледа собата