Burger ne ni pomisluvam I ja ne bi sakala da mi jade nekoja burger u soba ili doner kako sho e smrdlivo eww. Nishto, ke izlezam nadvor ke si ksnam simit, ke si zemam kafe od Nomad i sokce i so spavacata rikverc nazad xD .
Јас се симнав да си земам бурек, таква по пижама, бушава, долу до влез Не знам, можеби дека беше штама, Бадник, па никој ни ме виде, ни бутур
Pa i da te vidi, shto. Pa ne e zatvor majku mu, mozhe mi treba vozduh sakam da izlezam. Neka mi kazhe samo neshto pa da vidi hormonalno nesredena rodilka kako urla
Јас со второво им се посрав на глава и втор ден ми дадоа да јадам мислам дека не сакаат име да ми слушнат веќе
Не сум ни знаела дека можело да се симнам до долу до надвор , јас па со првото бев цело време во соба и ми носеа храна,други ствари моите долу на шалтер и ништо друго..
Освен отворена храна (сендвич, бурек), за ништо друго не сум имала проблем да ми пратат, 2019 се породив во Чаир. Логично е да бранат таква храна, сепак може нешто да се случи, ама се што е од продавница, спакувано, зошто да не може да ми пратат?
Јас 2012 година се породив во ре едика апартманот беше 3500 од ден ниту во еден агол не личеше на оваква собата а храна ни носеа од уранија ресторанот.купатилото беше од сон како и се останато од соба кревет понашање на персоналот за хигиена кристално чиста убаво се ко во вселенски брод е таму
И што ти смени во животот што два дена си престојувала како во хотел? Патем со 2000 евра 4 члено семејство една недела ќе ужива на море во хотел со 5*. Муабетот беше дека ГАК е сосема пристојна болница во ранг на приватните (според членки што биле у на приватно,како ЛејдиЦ) за разлика од останатите клиники од државна болница. Еве јас можам да кажам за детска клиника ,50% наликува на гак 6тиот спрат,додека на 3ти беше безмалку хорор
Во 2012 година ептен беше катастрофа по државни болници сепак не верувам дека е исто уште но секој свое искуство си има
Ај, доста тролаш по темиве! Јас се породив во 2014 на ГАК, па беше исто како што опишуваат членкиве. Всушност, откако е изградена новата болница, собите се вакви.
Па со тој одмор кога ќе се фатите. Еве не сакам да одам во хотел со пет ѕвезди, ќе поминам и поскромно во апартман. Што има врска породувањето со одморот не ми е јасно. Кој каде сака нека се породи. Само се мешате во туѓ џеб.
Eve mene povazno mi e zdravjeto negoli odmor. I ne mi e jasno kakva sporedba pravat zdravje so odmor be odmor. Pa nema da odam na odmor edna godina i ke odam na asalen lekar.
Абе нека си одат на одмор, но споредбата ми е глупава и мешање во нешто што не е нивна работа. Демек што си дала за пораѓај, си можела да уплатиш на одмор. Секој си знае.
Јас сум една од тие што се породија на Клиника. Здрава, права, нормална. И не одат таму само оние што немаат пари. Јас одлучив да не плаќам за нешто што ми следува бесплатно. И да раѓам трето (ако сум во Мк) пак ќе одам на Клиника. А кој кај сака нека се пораѓа. Јас сигурно нема да им плаќам.
Џабе се кога е чисто и средено,кога треба да бркаш сестра за да де боцне против болки и да молиш за информација за бебето. И моментот на пораѓај кога ти се дерат сестрите. Имам две различни искуства на Гак и тоа што сум гледала таму. И достате веќе со тоа немало персонал тоа е само изговор. Дади мито ќе те гледаат супер,не давај мито како ќе ти се погоди.
E ajde de, ko bozem niv im barame pari, gluposti. Rekov i jas da pisam moe iskustvo od drzavns i privatna ama se predomisliv znaejki kakvi ima tuka sto se ljubomorni, DA ljubomorni. Ako se pise odam vo Sistina ili Remedika odma skokaat, a istite tie ako im se ponudi sansa da odat na privatno se kladam deka odma ke otidat. Abe sekakov narod ima svirkaj si i pravi si kako tebe ti odgovara.