Ме просветли. Ја на сите им викам шиена сум ама сами си се разградија конците, тоа лепена значело моево "шиење".
Епа ете најверојатно на горниот слој тенката кожа малку ја подзалепуваат од кога ќе сошијат, за да е минимална раната... За тоа и јас не знаев...
Да, знам .. затоа и ја прашав членката .. ако била во Промедика секако приватно е и ке се наплати,секаде наплаќаат ... Јас во Ре Медика правев ин витро па првата средба со докторот ми ја наплатија 4200 ден исто,само разговор околу процедурата..
Ти си отишла за разговор за инвитро. Ја отидов само да се договориме за царскиот ,секако ке беше царски имав индикација. Ама само да прашам -оп 1500. За буквално 5 мин . Ама буквално .
Па ако одиме сите “само да прашам “тогаш ништо од бизнисот на докторката. Одиш на приватно и треба да си спремна дека ќе си платиш. Оди во Систина да видам дали ќе поминеш без наплата.
Затоа е приватно .. можеш побрзо да добиеш термин за кај неа и нормално се наплаќа тоа .. да си ја чекала на државно,нема термини кај докторката во наредните месец-два сигурно .. Не ме сваќај погрешно,немам ништо ќар од неа,ниту пак бранам или напаѓам некого .. И на крајот,сите сме различни имаме и различни очекувања и барања и затоа може да имаме различни мислења.. Поздрав и секое добро
Na Gak,ili privatno kaj sto odi vo Promedika znam deka i tamu pregleduva.Jas vcera bev kaj nea na skrining ama na kraj mise vide deka malce e kako prepotentna ili mene mi ostavi takov vpecatok na kraj.Mene mi kazaa pregled kaj nea e 3000 den vo Promedika
Сум идела јас кај многу подобри доктори од неа на приватно и знам како треба .Голем дел од ннивне ми наплатиле ни ехо.
A kako zakaža, kako pregled ili kako konsultacija, ili kako "samo da ja prašam nešto?" Haha Sakam i jas zatoa prašuvam Inaku što ti kaža? Se nafakja? Kako ja baram koga kje trgne, da ne ispadne ne dojde?Kolku bara, dali bara? Na odmor koga e, ja za juli/ početok avgust prašuvam
Кажав сакам да се видам со докторката за да се дог да ме породи . Незнам искрено не се сеќавам што кажа ,ова беше пред две години
dali sega nekoj brzo se porodil vo remedika? mnogu se zalat od sestrite, site zadovolni od doktorite, a site se zalat od sestrite, velat prepotentni, drski, ne te fermaat, oni odlucuvaat bez razlika sto kazal doktorot, ke pobarash nesto ne ti nosat,ti se ponasaat, prevrtuvaat ochi?