nekoja taze porodena vo Cair ima? me interesira dali e toplo vnatre,samo za po spavakja ili treba da si ponesam i dzemper nekoj....corapi posle carski e naucna fantastika da oblecam
Jas se porodiv na 1vi mesecov .. nemase parno ama probuvaa da go resat problemot bidejki nagli zaladi . Ponesisi spavakja bidejki mnogu tesko ke ti donesat ako ti e izvalkana .. bidejki vtor pat se porodiv znaev kako e i si nisev moi pizami si gi oblekov i dzemper si zemi isto . Moze go resile probmlemot sega so parnoto no za sekoj slucaj.
Зошто научна фантастика после царски да си облечеш чорапи? Топло е ,да Јас се породив на 29.12 , само по спавача спиев ,лежев ..
Pa koga me primaa otidov po bluza , sabajleto naglo zaladi i imaa problem so parnoto stvarno bese ladno . Doagjase majstor dva pati ama ne go sredi smrznavme . Sega moze e resen problemot neznam .
Јас се породив пред 10 дена во Чаир, беше претопло и на патолошка и во шок соба.На одделение онака, ама не беше ладно. И спавачи носат кога и да им побараш и ти помагаат да се облечеш.Јас со царски бев. Задоволна сум јас.
Jas pisav deka imaa problem so parnoto . Dva pati doagjase majstor ama nemozese da go sredi togas. Super stom sega e se kako sto treba, a za spavaki malku potesko dobivas barem na mene tie sto mi se padnaa na smena .
Може такви ти се погодиле. Јас два пати се порааѓав во Чаир кога и да побарав носеа спавача, генерално презадоволна бев од се.
Dali e toplo sea neznam ja se porodiv vo septevri bese ok za spavaka mislam nemas potreba zosto koga i da treba ke ti dadat i ke ti pomognat i ima i kjebe
Јас имам негативно. На договорено да одам да ме прегледа чекав 4 часа и не не ни викна, со болки, со се, не ме викна, ме прегледа друг доктор. Едино негативно искуство од доктор ми беше она.
И јас имам негативно искуство. Преарогантно створење. Во родилна со страшни болки ме прегледува вагинално, се врти на специјализантката и вика ОВАА уште не е отворена како што треба. Ми акнаа тоа провокациите околу 20 саати, ја молев да одам да мочам, она ми вика да потпишам дека одбивам провокации. На крај ме оставија само на специјализанти кои паничеа страшно и среќа после не знам колку саати дојде Кировски па пресече. Многу нечовечен однос.