Ако имаш можност да бираш барај ја Кефсер Лусјани мислам се викаше.Преубаво поминав со неа,секој ден ми доаѓаше да ме види
Најдобра докторка на свет е Кефсер, мила, фина, душа човек. Мене во предродилна ми беше она, си дојде до мене си седна, муабет до сабајле ми правеше, ќе станеше само да породи некоја жена и си седеше до мене. Душа. И со родилките природно многу фин однос имаше, ајде душо, немој да стискаш, ќе му направиш на бебето џумка, па објаснуваше, па ги галеше жените... Немам зборови за неа. И она ме намести прва да родам да се спасам од болки а никако не се отварав.
Isto i dr Janevska Angela , trebase dr doktorka so splet na okolnosti mi se pogodi bev carski samo ona idese sekoj den i na patoloska i na intezivna i kaj rodilkite da me proveri, baska sto se javuvase za dopolnitelno pregled da se napravi poradi x pricini
И јас сум многу задоволна од Ангела, пред 3 месеци се породив кај неа, дур бев во болница доаѓаше цело време на проверка, плус и на прегледите пред пораѓај беше многу посветена и внимателна.
За стручност и спремност чиста 10ка. Ама за однос спрема пациенти некоја слаба 3ка . Не сакам арогантни докторки, оддава впечаток дека е без емпатија. Не сакам такви луѓе , не па доктори. И со врски да си , исто е. Жената си е таква. Ама дека е спремна , спремна е.
Dali nekoj znae doktor Bashkim Ismaili dali raboti vo Chair? I za Janevska Angela dali e visoka mlada slaba doktorka crna?
Мојата бременост е карлична еве сега сум 37 недела ми закажаа за контрола во државна, ми рекоа можно е царски рез. Некој искуство ве молам
Ако си за царски имаш можност да си одбереш кај кој доктор ќе си направиш контрола и на контролата ќе му кажеш дека сакаш да те породи и ќе си се договориш, има случаи кај што на крај бебето се свртело за природно ама почни со контроли секако на клиника
Моето беше карлично и се породив царски во 38+2. Супер поминав, Ќаев ме породи на ГАК. Барај го него, предобар и препосветен е во работата, резов ми е стакло, ко да не сум оперирана.
Спинална, не ставаат епидурал за царски. Секунда работа, не се ни осеќа ништо, одма почнува да делува, за 5 минутки бебе е надвор. После повеќе трае процедурата дур те сошијат, пола саат од прилика е се на се.
Здраво знам дека не е за тука прашањево но дали ако се јавиш во ГАК за преглед (пап тест,ехо) дали би закажале? Или треба матичен да закажи? (Не сум од Скопје) И кажете ми добара докторка