Не им бил денот можеби од повеќето жени сум слушнала муабети дека има честитки, смешки, зафрканции, особено после царски и во Гак и во Чаир. И јас дека имам поинакво искуство ми е чудно да има сликање во тој момент, ама ете повеќето околу мене имаат слики.
Првото итен, царски, второто закажан, од двете имам слики. Со второто го утнаа бројот прво, којзне кај стигнаа сликите првично. Телефон во шок соба.
И јас немам слика Мада и мене ми ја покажаа ко Лион Кинг, од далеку а јас кратковида Отиде на кислород одма, на нога ми ја допреа, не беше ни на лице ни на гради. НА НОГА се запознавме со детево
Па и реков на таа Џабе ми ја покажуваш од таму, нишо не глеам А јас сум многу скокотлива таму иначе, ќе ја шутнев за малку Ми проработе мозокот набрзина па ја погалив и ја прибраа На нареден пораѓај ќе ги предупредам за последиците. Дека 3 години од нога ја неам откачено
Епа еве да споделам последно инфо - ја замолив анестезиологот, ме сликаше мене со секое бебе посебно и ги сликаше нив две заедно на масата кај што ги средуваа. Никаков проблем, се си беше ок, најкултурно ја прашав, се согласи од прва, ги прати на вибер кај докторот, тој мене и сега си имам преубав спомен
Zdravo majkii, Imam uste kratok period do poroduvanje so carski rez (vo Chair),pa me interesira,denta pred poroduvanje ,kakva e procedurata ,togas i posle poroduvanjeto,ako ima nekoj so iskustvo da mi kaze
Пред породување ќе те примат, ќе те сместат на патолошка (колешка имаше апартман па во апартман ја сместиле), после спиење и следен ден операција. После операцијата во Шок соба, па те качуваат во соба.
Кој добар доктор остана во Чаир? Како се оди на Цтг, кој доктор ќе се погоди или упатот е со термин кај конкретен доктор? Некако читам по форумов во последно време од ГАК се позадоволни... Не можам да се решам, а одам без луѓе и врски
Zoran ilievski, edis mujovic ti se dobri lekari. Ti dava upat ama nema konkreten doktor ides I koj ti se padne toj. Mozes da se javis da prasas koj den koj doktor e I togas da ides.
Eve devojcinja edno moe pozitivno iskustvo da vi napisam. Porodena na 16ti noemvri vo Chair od dr. Kirovski na dogovoren carski. Mnogu se mislev kade da se porodam, duri i trgnav privatno, mojata maticna me predomisli da odam Chair, i veruvajte mi vooopste ne se kaam. Personalot vo Chair prekrasen, pedijatrite prekrasni, bebinjata ne ni gi ostavaa navecer, barem ne na nas sto bevme so carski. Vo soba bevme dve. Se bese cisto. Wcto go pominuvaa sekoj den. Imase edna bolnicarka ili higienicarka ne znam sto bese, sekoj den ni nudese kafe da ni svari. Bolnicarkite sto bea na smena sabajleto, me krenaa od krevet, me odnesoa do toalet, mi pomognaa da se izbanjam i me vratija vo krevet. Se na se sum mnogu zadovolna kako pominav. Carskiot mi pomina super. Ne slikaa so bebce, mu gi pratija slikite na mm. Sledno bebce zdravje Boze povtorno kje odam Chair.
Ќе се вмешам јас неповикана. Обично тие што се со царски се две во соба,освен ако е полно се' тогаш и може и во соба со природно да има некоја и со царски. Во апартман си сама...али ако има гужва може и да не си самаа Инаку и јас поминав одлично во чаир пред 10 месеци.