Породување во Државна или Чаир?

Дискусија во 'Бременост' започната од flowergarden, 20 февруари 2012.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.282
    Допаѓања:
    111.682
    Кај си се пораѓала жити мене... Глупости! Не знам зошто не сакаш да доиш и твое право е, не смее никој да ти сугерира. Просто и едноставно, кажи им дека не сакаш да доиш и готово. За издржување нема што да се издржиш, тоа е, мора, не можеш после царски одма дома да си одиш, за себе и за дете и тоа е тоа. За храна не е дали можеш или не да издржиш, ќе почнеш полека и по малку. Земи крекери некои, земи бисквити некои, земи нешто суво зошто нема ни да ти се јадат манџурии, а и нема ни да ти се вкусни верувам, вака како што те имам прочитано. За млекото од старт побарај си инекција или таблета.

2. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.639
    Допаѓања:
    13.339
    Не апсолутно не ми побараа вештачко, само 2 пелени ми побараа и еднаш крема. Не ни носи они им даваат со шприц. Не се секирај за земањето преку ноќ, ќе им кажеш ако ти го остават ќе го земат. Само нормално комуницирај си со нив и немаш никаков проблем. Јас стварно немав никакво дрско однесување од нивна страна, многу беа фини и се зезавме цело време. Со лесно мајка, само позитивно и се ќе биде добро!

П.с земи си млеко, сокови, крекери, бејк ролс, барови.. јас тоа си јадев и немав потреба за ништо дополнително од храна.

На Mumoftwo30 и DarkStormm им се допаѓа ова.