И јас би сакала да знам, кај неа сум 33 недела, па би сакала да слушнам мислења кој како поминал кај неа ама од скоро ако има некоја.
Не знам за природен како се изведува со нејзе ако не ти се погоди на работа, за царски знам дека ги тинтра нејзините, знам од кога лежев на патолошка. Мене ми се погоди со првото дежурна за раѓање, таква е малце нетрпелива, се издерава на нас родилките што не знаеме што праиме и викаме . Не бев договорена нели, не знам како е ако си. А слушам пари барала. Јас со второво сега а влезам во клиника нејзе ја гледам, а не би сакала пак да ми биде на пораѓај некако, што знам. Вака како доктор успеа да ме натера природно да се породам, зошто тешко одеше, зборот и се слуша искусна е, само односот малце...
Јас отидов кај неа уште пред неколку недели дека сум со серклаж и малку поризична бременост, а дали царски или природно ште не знам, следна недела сум кај неа пак, треба да ми каже тогаш. Само знам дека она единствено ме праша колкав ми е диоптерот за да направи проценка дали можам воопшто природно, друг ниту еден не ме прашам ниту па обрнал внимание на овој детал