Види,факт е дека не е баш така едноставно, одиш да се пораѓаш и оп одма од врата те прашуваат,еј сакаш и маж ти да влезе? Ама па и не е дека не дозволуваат. Двајцата мажи кои ги знам шо беа присутни не се мед лица,ама фатија врскички нешто. Тоа ,е кај нас,без врски на државно ништо не бива. За жал
Таман работа, не ни помислив дека лажеш. Директорот Јеегени ми беше врска и рече дека нема таква можност. Ај да речеме дека има. Еден бокс бил како што разбрав. И што ако 5 жени договориле претходно и во исто време се пораѓаат? Ми нема логика некако...
Jas voopsto ne sum zadovolna od nea. Nekako epten drska bese so mene a i trebase da me primi na patoloska so edna nedela nadminat termin ama ne pa zatoa si cekav dve nedeli i zavrsiv na iten carski.
И на мене ми нема логика зошто Јегени ти рекол дека нема таква работа. Многу ме зачуди,баш за него А шансите 5 жени да се пораѓаат во исти час во Чаир, па и да бараат присуство на мажот ми се немогуча мисија
A be zeni se moze koga ke im piknes nekoe evrice vo dzeb, sto ste cudni. Pa i carski da zakazes kaj koj doktor sakas moras da go podmitis
Зошто ти нема логика Јеегени тоа да ми го каже? Да не измислувам? Сестра ми со две се породи па и нејзе истото и го имаше кажано. Јас кога се порагав имаше на бокс жени што истовремено се пораѓаат. Незнам што е чудно тука. Изгледа не си добро имформирана колку гижва има во Чаир.. Пикнав и евричиња и тоа не помогна маж ми да присуствува на пораѓај..
И тоа беше прашано - зошто се кажува дека не може. Докторката кажа дека не знае. Опција има, ако се погоди слободен засебниот бокс. Ваљда полесно им е никој да не им се мота..
Да прашам за дозвола па по лична порака да те известам кој маж има влезено на смена на Јегени,ќе веруваш тогаш?! И сега јас лажам,само затоа што маж ти не го пуштиле?
Од старт кажав. Со врски беа и тој случај кај Јегени пред некоја година. И сега пред 2-3 недели знам случај каде таткото и снимки има од пораѓајот. Значи ,можело,може и ќе може.
Како прво, јас не те нареков лажга? Како второ, нема потреба да ми кажуваш имиња. Но штом ти треба дозвола за да кажеш име, очигледно дека кој и да влегол скришно влегол. Кој знае тие со каква врска биле. Може ронднини.. Јеегени е братучед на братучед ми (исто доктор но на клиника). Па еве ти види сега Во нашата чудесна земја, и тоа што не може, може да може
Како скришно, од кого ?! Роднини не се. А нормално би побарала дозвола.нема да пишам така оп труп Петко Петков беше на пораѓај тогаш и тогаш.
Pa toa ne e nisto novo. Javna tajna e deka baraat, posebno nekoi poistaknati doktori kako na primer kirovski, gjorgievski i tako dalje. Za cair zboram, a za gak mozam da zamislam samo koi pari se vrtat
Јас сум карлична бременост ваљда нема да ми направи кикс за царски. Овде во Велес ме форсираат природно да се породам коо демек и тоа е нормално ама нема теорија...
Тоа е мито. Да му пикам евра во џеб? Јас се породив на ГАК и пари не дадов. Можеби затоа поминав лошо дека не ги поткупив
А што ќе ми значи името на "Петко"?? И во Ск има жени што носат карлично а се пораѓаат природно. Ако е добар доктор ваљда си ја знае работата
Не си поминала поради тоа лошо, едноставно сплет на околности плус веќе со години наназад лошо стојат работите на Гак. Мој пријател кој во моментот специјализираше на Гак кога требаше да се породам пред три и пол години, ми рече оди си во Чаир. Не размислував ни секунда. Во Чаир немав апсолутно никаква врска, пари никому не потпикнав а поминав фино и онака како што треба секој пациент да помине.