Да нормално... не секој знае дека немаат и ако се случи да е родилка со болки и веќе раѓа што се вика, нема шанса така да ја вратат...
Здраво мајки ♀️ 30+5 гн бремена со девојче во моментот сум во голема дилема..рано ни е за породување ама размислуваме за да направиме добар избор.. ве молам што би ми препорачале ГАК кај др Миле Тантуровски или Чаир кајдр Зоран Илиевски Пријатна вечер ❤️
Најдобар, најпозитивен доктор што сум запознала. Од кога ме прими па после пораѓај, се додека не ме испрати дома ми доаѓаше во посета и праќаше сестри да видат да не ми треба нешто. Здравје боже за второ иако имам услови каде сакам да се пораѓам само него пак би го избрала, ме породи со дете 4360 без анестезија ме чекаше 3 дена да не ме носи за царски бидејки ич не се отварав .... Од мене имаш искрена препорака .
Да, млада симпатична со темна коса. Јас поназад го имам напишано моето искуство со Др Илиевски. Прекрасен човек
jas koga se poragav uspeav da ja zapoznam zenata ok doktorka devojkata sto beshe vo soba so mene mnogu ja ispofali i ja vodela bremenosta i ostavila broj pa koga i dojde termin pominuvase vo soba ja gledashe do kade e i pomogna da se porporodi ne ja ostavashe.... Mene bajalski me poragashe top doktor
Kako mozam da go iskontaktiram? Pobarav upat za kaj nego ama maticniot ne mi dade, mi vika ne ide toa taka... Kako mozam da go iskontaktiram. Pobarav od maticniot da mi dade upat za kaj nego ama ne mi dade, vika ne ide toa taka...
Mislam deka vo petok on prima pacienti za eho a tesko toj da te porodi ako nemas vrski :/ Porano da no sega otkako e direktor epten tesko kaj nego
prviot den koga ke se rodi go motaat vo fishek taka na majkata I e polesno za drzenje znaci prviot vtoriot den fisek so glava so se, posle poleka vadat samo telo fishek, pa drug den vo shpikozni .... I taka
Па и јас таа ја кажав членката погоре вика дека не е таа што е на страната на болницата дека Ана ја знаела оваа докторка била друга.
Ние бевме во Чаир 4 дена(царски породена) и се до пред да не испуштат бебе беше во фишек замотано.Први шпихозни му облекоа тие со кои си дојдовме домче.
Со исти зборови би опишала една ама не е баш млада. Околу 30тина години. Симпатична, насмеана. Висока. Боја на коса не можам да се сетам, во реп врзана. Ама џабе кога и јас не знам како се вика. Ако е таа да се потрудам да ја пронајдам. Поинаку не знам како да ја опишам. Многу фина и насмеана. Чаир.