1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Породување во Плодност или Државна во Битола?

Дискусија во 'Бременост' започната од NewMommy, 7 јануари 2016.

1. anastasija mitic

anastasija mitic Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    471
    Dali nekoja mozi da se javi vo plodnos da prasa za carski dali intenzivnata soba e renovirana dali e gotova i za kolku vreme ako ne e .. maticnata veli ja renovirale .. mi e nezgodno da se javam jas .. mozi nekoja toa da go napravi i da mi kazite

2. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Prvo ne znam zs bi ti bilo nezgodno da prasas nesto da se javis - bilo sto da e. Vtoro i da ima nekakvo renoviranje sto ne veruvam, sigurno ima sala za operacija spremna, ne se znae koga mora na iten carski da zavrsis I da pocnal prirodno poragajot. Baska ima i dogovoreni carski od napred. Bolnica e toa ne e pazar, taman rabota da recat nie se renovirame poragai so carski ne vrsime.

На irenadaniel, Belabelinakinder и m.i.g им се допаѓа ова.
  3. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.312
    Ne mi se veruva ne e samo edna sala jas vo vtornik ke odam vo plodnos na kontrola pa ke vidam dali se raboti pa ako ti e sram da se javis pisi im na face book ke ti kazat .

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  4. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Soprugot go gledase cel poragaj ,jas pominav super,ostanav 4dena plativ okolu 70 000den ,za bebeto nosev obleka i pelana kako i sitok povoj za momentot koga si odevme doma za mene osven dolna obleka dr niato ne nosev i nisto ne ti treba bukvalno se e obezbedeno ,dr ako te interesira pisimi ke ti kazam pozz

5. Ејприл

Ејприл Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    133
    I jas се породив таму и можам да се пофалам само за сите во операциона сала анестезиолог, д-р сестрите во интензивна но понатаму од интензивна катастрофа нема разлика државна со плодност сестрите катастрофа една нема насмеана разликата е само што мораат да дојдат ко ке звониш и да ти донесат тоа што бараш.
    Се породив пред еден месец царски со спинална еден ден на интензивна и два во соба и платив 72000 и пазете си наплатуваат отпојке .спиналната не се плака но во сметката сепак си ја наплакаат 6000

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. want.to.be.mum

want.to.be.mum Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    41

i da pazis kolku mu zvonis oti mozis da gi iznerviras pa da ti se razvikaat ;)

На irenadaniel и m.i.g им се допаѓа ова.
  7. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Јас им ѕвонев цело време,по 100 пати во денот.Сакав една цела вечер да биди бебето со мене в соба,ми ја донесоја кај 22 вечерта и по еден сат дојде сестра за да ја земи.И реков не ја земај,нека седи со мене.До 3 и пол ноќта беше бебето со мене и тогаш почна да плачи,па и заѕвонив да ја земи,ја разбудив сигурно оти беше поспана ама додуша не ми рече ништо,дури и ми се насмевна.И дури бев трудна имав кафено цел ден,а вечерта кај 12 и крв,појдов на болница во 2 и пол,дојде докторката ме виде и прати една сестра да ми донеси утрогестан,ниту една од нив не беше ниту намуртена ниту ми рече нешто.Јас искрено не можам да се пожалам од никој таму,само осеќав дека една од сестрите брзо се нервира ако не го ставев бебето како што треба на града за да цица.Таа веќе не работи таму.Мене ниту ми се развикале,ниту очи ми превртиле досега...можи дека многу лоша изгледам на фаца,па можи си мислеа дека јас нив ќе им се развикам или ке ги накодошам кај Таше :D

На Bebulleee, irenadaniel, Belabelinakinder и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.312
    Neznam koi bile na smena jas koga se operirav tamy lani nad mene bea site od doktori do sestri vo sekoe vreme doajga pred da isteci infuzijata poso bese leto se potev ke im zvonev da dojdat da mi donesat druga spavaca bez problem od sok pa voda se nemam zborovi za site mozebi takva bila smenata za vas jas 4dena bev tamu ako bese sestrata sama ako ne mozese da dojdi ke dojdese cistackata da mi kaze da pocekam.Site se za pofalba fala mu na site sto mi go spasija zivotot tamu

На irenadaniel и m.i.g им се допаѓа ова.
  9. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Истото и јас го реков,не се жалам од никој,досега не сум била ниту навредена ниту настрана да ми се испулат ниту ништо.Јас во целост сум многу задоволна и искрено ми е криво што за втор или трет пораѓај нема да одам пак таму...

На irenadaniel и Belabelinakinder им се допаѓа ова.
  10. irenadaniel

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Незнам зошто вака лошо искутво си доживеала,јас искрено немам зборови, и да платив 70 000 и не жалам бидејки се беше супер

Многу ми е криво кога читам лоши искуства,бидејки цело богатство даваме за да биди се како што треба,но ете што викаш др Таше не бил таму и си поминала лошо,е тоа е наш менталитет па и да не бил таму требало да те гледат како очите сите тие таму зависат од тебе од мене и ред други жени.

Неможам да не споделам,значи како и погоре што пишала една феминка,од доктор,анестезиолог и сите кој беа во операциона сум задоволна се понатаму катастрофа,цело богатство даваме се чудам за што за тоа дека си сам во соба и за глупавиот телевизор?а сестрите ретко да начекаш љубезна барем тоа не треба да им е тешко КАТАСТРОФА

Последна измена од модератор: 30 мај 2017
    На Belabelinakinder, want.to.be.mum и joy1 им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.971
    Допаѓања:
    327.465
    приватните клиники одамна не се тоа што беа.Живеат на стара слава веќе

На irenadaniel и mariz им се допаѓа ова.
  12. irenadaniel

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Jas sum krajno razocarana,imam roman da napisam za ovie nekokku denovi,im zvonis ne idat organizacija nula.:@

13. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    Што им станало така што се изчуручиле? не беа порано такви...

14. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.312
    Pojdi vo gracka pa da vidis kaj odis i kolku se lubezni ne deka gi branam taka se pogodile sestrite od ne pismeni i ne sposobni doktoroi po gracki bolnici na dugarkami ja napravija da se porodi so carski i go izmestija bebeto i ne znaea sto ke se desi

15. irenadaniel

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Vidi jas znam deka ne e sporedlivo drzavna i privatna i ne treba da ima sporedba bidejki i parite ne se isti,a za ljubeznost ne e tesko da se bidi i da se pruzi edna nasmevka.Jas voopsto ne pravam sporedba samo iznesuvam stav .

16. kiki_riki

kiki_riki Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    2.010
    Допаѓања:
    16.899
    Некоја со скоро искуство од пораѓај од државната болница во Битола? :)

17. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.312
    Од комшивкава се порајѓаше сната од прилеп и им рекле да си најдат педијатар и анестезијолог а тој па цело време ги маткаше идиоти не баре сите имаме пријатели доктори

На kiki_riki му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SophiaBella

SophiaBella Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    1.538
    Допаѓања:
    4.885
    И мене ме интересира истото.

На kiki_riki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bebulleee