за бебето ништо, моите донесоја алишта за излегување. А за мене , од работите што ги понесов ми беа потребни чешелот, четката за заби и паста (доколку заборавиш има во фиока и четка и паста) и чораби. Таму имаш и влечки, а ке бидеш облечена во нивна облека(носев моја спавача ама тие ми кажаа дека морам нивна да носам),снабдена ќе си и со влошки и со гаќи
Пред 1 месец се породив, ништо не носев, освен ташна со мобилен и полнач. Се има таму, само денот кога излегував маж ми ми донесе облека за излегување за мене и бебето. Се имаат за лична хигиена, крпи, фен за коса, спавачи кога ти треба-ти даваат, гаќи и влошки и тоалет нонстоп ти даваат, пумпи за одмолзување, ланолин за брадавици, силиконски брадавици, се' си е од нив
Здраво, дали во Плодност ценовникот е ист сеуште (тој што е објавен на веб страната) или има промени?
Zdravo. Nekoja skoro porodena carski vo plodnost da spodeli iskustvo, dali seuste se sedi vo intensivna 24h, kolku ste zadovolni od poragaj, kolku kostase se sevkupno, kako e sega so poseti, i mislenje za dr. Vladimir Popovski? Se poragam za brzo malce sum vo panika so se. Vi Blagodaram
Јас се породив пред 4 месеци. Доколку си во можност, препорачувам. Јас бев царски. * Во интензивна седиш 24 часа и два пати те станваат. Нон стоп има сестра, вода, сок, лекови против болка се што сакаш само им кажуваш и добиваш. *Посети во никој случај. *Се вкупно ме фати околу 75000 ден *Мене ме породија др. Сотир и др. Христијан, немам искуство со др. Владимир. Само имам слушано дека го фалат. Ако те интересира уште нешто слободно пиши. Со лесно ❤️
Јас се породив во Петокот со царски таму, бев кај др. Марија Христовска. Ич да не се плашиш и паничиш, анестезијата во кичма ич не е болна - не се осеќа. На интензивна си 24 часа и после во апартман, посети се забранети. Со анестезиолошки, крвна група, тест за Covid-19, тест за прснат водењак, ден на интензивна и 3 дена во апартман платив 88.000. Немој да се плашиш, со среќа и со лес. ❤
Vtor carski mi e znam sto me ceka ama ovoj pat vo plodnost. Ne ostavaat ni soprug da dojde? 88 iljadi, sto se ima vo cenata? Znam deka beshe okolu 80 poskapele ) kakov e toj test za vodenjak
Во мојот случај мораше да се направи тест за прснат водењак бидејќи докторите не беа сигурни дали е прснат или не. Ниту сопруг не пуштаат ради ситуацијата со вирусот. 88.000 за: - Болнички ден 6.500 (лежев 3 дена) - Анестезиолошки 1.500 - Резервација на крв 600 - Болнички ден на интензивна 9.000 - Анестезиолошки анализи 1.000 - Царски 52.000 - Covid-19 Rapid тест 1.000 - Poom тест за прснат водењак 3.000
A ne zadrzuvaat 5 dena so carski? Neli vodenjakot so zakazan carski ako ne e puknat za vreme na operacijata se puka ili nekoj drug slucaj moze bilo kaj tebe. Fala na info
Кај мене мораше да се провери за да се знае на сигурно што понатаму.. Иначе ако си супер и ти и бебето дај боже, без никакви компликации, пуштат за три дена. Нема проблем, со среќа и со лес
Mozi na kratko kako e, sto ti pravat/ispituvaat denot na priem i naredniot den koga ke bide carskiot? Zakazana sum za carski, pa da znam sto me ocekuva...
Кај мене во ист ден беше и приемот и царскиот. Проверуваат крвна група ако немаш, анестезиолошки, екг, и тест за Covid-19. Додека те припремаат си на цтг и после те носат во сала.. Се оде супер брзо
Zdravo devojki, dali znaete dali posebno se naplaka ctg na poslednite pregedli sto se odi pred poragaj vo plodnost? I ako moze da spodelite iskustva za epiduralnata anestezija, dali ste ja stavale i ima li vlijanie? Fala vi