Јас одам кај др. Владко Ѓорѓиевски презадоволна сум, тој ми правеше и киретажа и лапараскопија лани и премалку е да кажам презадоволна. Во текот на бременоста сум била два пати, еднаш во 5та и еднаш во 9та недела, сега сум 32+5 и сеуште не сум била на преглед и консултација за пораѓај, бидеќи е се во ред одам само кај матичната и таа ми кажа во 36та да почнам во Плодност.
И јас се двоумам каде да одам на пораѓај. Имам и приватно здравствено осигурување и имам 1500€ за во плодност. Уште еден преглед имам кај матичната и потоа најверојатно ќе почнам со прегледи во плодност.
Jas celo vreme si odev kaj dr. Kristinka i pred da ostanam bremena, cela bremenost i taa me porodi, prezadovolna sum, dostapna vo sekoe vreme. Mislam deka site doktori im se dobri.
Ич, ама ич да не се двоумиш. Ќе видиш каков третман ќе добиеш во Плодност, допирна точка нема да се помисли, а не да се спореди со државна Битола.
Zdravo. Dali nekoj ima informacija dokolku si pozitivna na covid-19, dali mozes da se poragas vo Plodnost ili sepak ne e dozvoleno. Isto i za opstata bolnica vo Bitola?
@Ris1010 позитивна си или така прашуваш? И мене ми е страв да не испадне нешто тогаш, се надевам нема пред пораѓај да фатам.
Momentalno informativno za sekoj slucaaj, bidejki domaa se poveketo pozitivni...jas eve ne sum (( se nadevam nema da bidaam ).. Ali vo sekoj slucaj da znam stto i kako e
Вие што сте се породиле или сте биле на преглед во Плодност Битола, би можеле да ми кажете искуства и како сте задоволни од персоналот?
Редовно одам таму, презадоволна сум и од персоналот и од докторите. Имам поминато и абортус и лапараскопска операција а сега ќе одам и за пораѓај. Малку е да кажам дека сум презадоволна, вреди секој денар што се плаќа.
Презадоволна сум од сите. И од прегледи и од пораѓајот. Стручни, внимателни, културни, се најдобро. Имав некоја страна поназад пишувано поопширно искуство.
Фала ви за споделеното. Она што не се способни да го направат на државно, ќе бараме чаре во приватно,затоа ми беше битно дали воопшто вреди за парите,зашто прилично е скапо.... Се најдобро и со лесно @Bebetoo
Дали знаете која е цената сега за природно во плодност? Ми рекоа дека било поскапено спрема лани ама немам побарано ценовник.