Денес бев на преглед на болница кај д-р Христо. Искрено, претходно никогаш немав слушнато за докторот дека постои, само да го пофалам колку сум позитивно изненадена од однос, посветеност и стручност.
Да, на државна. Никогаш немам слушнато ни јас за него, препозитивно сум изненадена, морав да споделам искуство.
Дали знај некој колку е цената за цтг во плодност ? И доколку се пораѓаш таму дали после 36 недела се наплаќаат прегледите?
Dali nekoja se ima porodeno so carski rez denovive vo Plodnost i kolku platila so odnos na poskapuvanjeto?
Првата бременост во 2018 кога бев беа 6000 ден,сега немам потреба но сигурно се поскапени.Инаку преглед плус доплер е 1800 ден вчера бев
Ме зачуди, јас во 2019 бев и часовите беа 3000ден со тоа што ако се пораѓаш кај нив ти одбиваат на крајот од влупната сума.
Дали некој знае цена на преглед кај гинеколог во плодност? И цена на лапараскопско отстранување на миом? И споделете искуство доколку некој имал таква интервенција.
Пред нова година бев на преглед последно и прегледот беше 1500 ден. Сега како трудница имам одено и прегледот е 1800. Порано беше исто, сега не знам на шо се должи разликата. На телефон да се јавиш ке ти кажат точна цена.
Јас бев вечерта примена,храна,вода,сок после 20 ч не.Утрото клизма,туш,дезинфекција,2 инфузии,одење во сала,ставање анестезија и макс.1 час царски.Од таму на интензивна,вечерта јас станав,утрото пак станав и ме преместија во соба.Со втор царски јас дента веќе се шетав низ соба.со лесно