Јас истерав цела бременост кај Влатко, ама во многу наврати арогантно се понашаше, сега да би одела за второ кај него не би, од толку доктори што имаат супер однос како Александар или Ана, кај Влатко повеќе не би одела.
За Александар можам да потврдам,пријатен,детален и сигурен во мислењата...ја истерав бременоста до 9ти месец само благодарение на него. Кај Ана имам одено на една контрола,многу добричка пријатна ама во мислењата не многу сигурна,мое мислење и впечаток
Mamicki stignavme do 35ta nedela i moram da se odlucam... Sto mislite za dr Sotir? I dali vo nasive privatni davaat prisustvo na soprugot pri carski?
Сотир додека беше во државната болница беше најбаран доктор за пораѓај, така да сигурно нема да згрешиш.
Jas se dvoumev ppmegju Tashe I Sotir za prv skrining. Se odluciv za Sotir I zdravje naredna nedela sum kaj nego. Za poragjaj seuste mi e rano ama mislam deka nego bi go izbrala ako ne odam vo sk na klinicki. Od Sotir imam pozitivno iskustvo, minatata bremenost za zal biohemiska toj me primi mnogu ljubezen, fin, se objasni, ti dava nadez i sl. Od Tashe imam mnogu losho iskustvo vo odnos na negoviot odnos i sto gleda samo za pari. Povecepati sum kazala i pak ce se povtoram, nas ni kaza 2 pati deka nema sansi po priroden pat da ostanam bremena samo so ivf ima sansi, a jas 3 pati ostanav bremena po priroden pat bez nikakvi terapii ni jas ni mm. Rezultatite ni bea na 2 vo red ama ete nemozelo prirodno..... A za znaenjeto negovo nemam zbor, si ima znaenje i se ama profit ima od ivf ne od spontaneous bremenost
Јас имав лапароскопија и ХСГ кај др. Сотир. Според мое мислење, тој е еден од најдобрите доктори – секогаш достапен и објаснува се што е потребно.
Dali ima nekoja mamicka porodena vo plodnost.. Kolku e fototerapijata za zolticka na bebeto.. Kolku ja naplakaat?
Баш ми е жал што си имала лошо искуство со др. Влатко. Мене ме породи пред 2 месеци. Јас имам баш позитивно искуство и сум презадоволна од него и неговата посветеност и пристап. Достапен беше цело време, на вибер контактиравме цело време. Кога и да ми требаше нешто, можев да го добијам. За разлика од др. Николина, во државна. Правам споредба, бидејки таа е темата. Жената воопшто не заинтересирана, ништо ни да праша ни да сподели. Само ми велеше ти си за царски, никаков друг муабет од неа не слушнав. Јас го препорачувам др Влатко
Јас бев океј задоволна за време на водење на целата бременост ама потоа пост царски имав некои копликации ако можам така да ги наречам,бев на контрола пост пораѓјај и многу арогантно ми се испонаша, исто потоа имав и сеуште имам како топче над раната од царскиот ми се изнасмеа и ме вика за преглед и ја викна сестрата да ми ја прегледа раната, демек еве ја виде сестрата супер е, отидов таму чекав, се организирав дома да оставам бебе на чување за да не ме ни прегледа на крај а нормално ќе си платев за преглед. Искрено се океј додека не добијат процент од пораѓај и потоа демек кој те врти е тоа беше понашањето. А беше и почастен за работата и нормално платено му беше за да си ја заврши работата, искрено мислам не заслужив такво понашање. Сепак некои доктори живеат на стара слава.
Третманот прекрасен, имам преубаво искуство во Плодност, Влатко ме пораѓаше ок беше. После тоа навистина се грижат и за тебе и за бебе, се потрудија и околу доењето премногу. Се што ти треба ти даваат слободно можеш да си побараш било што. Се породив природно и бев сама во соба.
Јас бев сама во соба, задоволна бев во поглед на хигиена, внимание, најмногу сум задоволна од нивната посветеност и залагањето за доење. Исто и од Сотир задоволна бев. Не знам шо друго те интересира, прашај
Тоа ме интересираше за условите Јас не сакам да сум сама да не ми е досадно Само една да има сакам ама нема врска Ваљда посети смее колку сакаш А др. Сотир како е во однос на пораѓај?