Zdravo mamicki relativno sum nova na forumov se blizi pristignuvanjeto na bebe pa me interesira dali nekoja od vas e od skopje a se porodila vo plodnost sepak se raboti za pat od okolu 2 casa ? Dali postoi moznost za prirodno ili odis na dogovoreno so carski ? Pozz do site
Дали во текот на бременоста некој од вас одел на прегледи и кај матичниот и во Плодност на паралелни прегледи и од која недела ?
Мамички можи некоја да сподели ценовник за пораѓај во Плодност, вкупно со се болнички денови, ме интересира и за спонтано со епидурал и за царски, фала ви
97.000 природно со епидурал а 130 царски плус овде имаш и анестезиолошки пакет ама не сум сигурна дали беше 6000 или 7000 и плус 1000 денари за крвна група
Малку подоцна гледам ама да ти одговорам. Породена сум пред 1 недела во Плодност, природен пораѓај со епидурал(иако не фати) , маж платил точно 100.000 ден.
Пред некој ден се јавив во Плодност да прашам за цените, ми рекоа за природен пораѓај над 95000, а за царски над 125000 Се зависи дали ќе има нешто плус за бебето или мајката.