Dali tie sto se porodivte plodnost so epiduralna,na otpusnata vi pisuva deka e upotrebena i provokacija?
Zdravo, sakam da prasam kolku e cenata na eden pregled na bremena zena vo bolnica? Kolku e za krvna slika? Eho pregled?
Ехо е 1500. За крвна слика зависи што ќе ти дадат да испиташ, сето си се доплаќа. Мене секој преглед ми беше различно со цените. 2000,2500,4000
Мене во Плодност за преглед во бременост по 2500 денари ми земаат. За крвна слика не знам, ама многу зависи кои параметри се испитуваат јас до сега на државно ги правам, секако за трудници е безплатно
Здраво женски ❤️ Дали има некоја искуство да сподели за Прилеп во државна за пораѓај дали сте задоволни или ...
Дали некоја од Вас брзо се породила Плодност, дали знае дали е дозволено цвеќе да се прати во болницата и препораки за цвеќари од каде можам да порачам? Ви благодарам
Мене ми донесоја цвеќе во соба, прво го задржуваат долу кај шалтерите, ако си го побараш ќе ти го донесат во соба. Јас не знаев, мм го донесе. Ми стоеше во соба дури го немаа донесено бебето, после го извадија пред соба, заради алергии од цвеќето
За бебе ништо , а за мене носев влажни, стегач, четка за коса, рексона и полнач. Си земав и свои паста и четка за заби, ама ти немаш потреба, има таму.
Здраво,дали некоја се пораѓала скоро во Плодност,со царски рез? Искуство,цена ,колку денови останала и дали има скриени трошоци?