Пред 8 месеци породена, плативме 127500. 5тиот ден те пуштаат ако е се во ред. Скриени трошоци нема. Задоволна од цел персонал
Здраво, од која недела почнавте да одите Плодност на прегледи а пред тоа водевте бременост на друго место и дали прегледите се вклучени во цената за пораѓај?
За првиот дел од прашањето неможам да ти поможам оти јас од почеток одам, инаку прегледите се настрана од пораѓајот и си ги плаќаш на секое одење.
Јас од кога влегов во 9 месец еднаш неделно одев др кога ќе ми закажеше а претходно одев кај матичната на прегледи... Иначе прегледите не се вклучени во цената и си ги плаќаш по редовна цена 2500 ден
Јас во март се породив царски и бидејќи бебето фати жолтица заедно со сончање беше 134.000 а само царски некаде околу 128.000 е
Да, мини клизми. Јас прво тоа прашав кога ојдов на прием После се тушираш, ти даваат спаваќа и спремна си
Два пати се породив кај Др. Кристинка, не би ја сменила за ништо на светот, за што и да е. Посветена, смирена, професионална, секогаш достапна. Таква доверба влева, двете бремености ми ги водеше, преубаво искуство ми беше и двата пати. Топло ја препорачувам.
А и последните недели кога ти прават цтг се плаќаат прегледите 2500 ? Претерват значи, барем некој попуст да има
Мене само цтг без преглед претходно никогаш не ми направија. Така да прегледот ќе си го платиш а цтг не се наплаќа
Искуства со д-р. Марија за царски пораѓај? И ако може некоја да ми го објасни целиот процес како оди.Од влез до излез.
Здраво, ве молам искуства за пораѓај со царски рез кај Др. Сотир. И која е цената моментално во Плодност за царски рез?