Jas ne sum zadovolna od Plodnost. Mozebi pominav lesno so carskiot no bese prebrzo sega se preporacuva barem 39 nedela poragjaj ako nema dr indikacii. Drugo bebeto oslabe poveke od 500grama tamu.
Од што конкретно не си задоволна ? Да не имаше жолтица бебенцето што ослабнало толку, сите бебиња губат на килажа, некои помалку некои повеќе. Јас сум презадоволна и од третман и од болнички услови, уште десет пати да раѓам таму ќе раѓам
Дали некоја правела втор скрининг кај доктор Владко? И дали е задоволна? Матичната ми рече вториот скрининг да го правам каде што планирам да се пораѓам од некоја причина. Комплетно сум збунета не знам каде да го правам, знам дека е многу битен.
Доколку не ти прави разлика кој доктор ќе те породи буквално може да одиш само да се породиш таму, само да си во безбедна недела од бременоста.
Другарка моја го правеше кај него вториот скрининг. Плати околу 4600 мислам. Задоволна беше. Ама мислам дека не е задолжително скрининг да правиш кај тој што ќе те пораѓа, твој избор си е тоа