Здраво на сите... дали некоја од вас има некакво искуство со др.Христо во државната болница? Почнав да одам кај него на прегледи и ми изгледа коректен, меѓутоа сакам да слушнам и други искуства...
никако кај неа!! Мене 3 години ми беше матична , на сите прегледи ,,се беше во ред” кога дојде ред да останам бремена бев и на друго мислење оти никако немаше успех, и испадна проблем кој мораше да се реши пред да забременам. Кон мене секој преглед беше ладна, не многу пријателски настроена , на крај испадна дека и докторски и било гајле па не ми кажала, или толку знае па не ни видела. Од мене огромна антипрепорака!
Одев за месечни контроли и препис на терапија. Секогаш со закажан термин, на пола од закажаните термини не беше на работа. На прегледите многу коректен и детален. Се породив на приватно, не би можела да ти дадам повеќе детали.
Здраво девојки ,втора бременост првата се породив државно кај што живам, сега на мисла сум во плодност кај др.Сотир.До битола сат ипол имам возење а сакам природно да родам Некој во слична ситуација да бил и како поминал?