Здраво девојки, заинтересирана сум за пораѓај во Плодност но не сум од Битола, дали некој може да ме упати која недела треба да одам на преглед таму и како оди закажувањето за таму за пораѓај? Дали се закажува само за царски или? Дали при природен пораѓај може со епидурал? Кој доктор го препорачувате и каква е услугата таму?
Здраво девојки, 30+3 недела сум прва бременост плодот е карлично поставен има некој искуство со тоа дали се завртило до крај? Знам секој со своја приказна ама сепак.. породувањето ќе биде во плодност ако е вака ми кажаа дека ќе биде царски
во првата бременост и мене ми беше карлично поставен плодот околу 30тата недела, негде 36-37ма се постави главично и спонтано се породив. Како и да е, со лесно да ти е, најважно е да сте живи и здрави ти и бебо, ич не е важно како ќе се породиш.
Пиј што е можно повеќе вода. Исто така, има безбедни вежби на нет за да се заврти бебче со глава надолу, доколку ти даде гинеколог одобрение може да пробаш и тоа. Има уште многу време до крај, се е можно до последен момент.
Dali imate najnov cenovnik za porogaj vo Plodnost dali ima izmeni ? Zosto pred 1 mesec plativ 2500 za pregled obicen , a vcera 3000 denari. Dali ima opsto pokacuvanje na se ili samo na pregledot ?
Го прашав докторот ми рече околу 2000 евра за царски дека е, следно одење ќе прашам дали има некоја измена за пораѓај за цени... тој ми рече 2000 евра што значи тука е цената горе долу како што пишуваат членките околу 122 илјади денари.. природен околу 95 мислам беше не држете ме за збор.
Jas ne sum zadovolna voopsto od Plodnost, bidejki poradi dr. Tase i dr. Hristijan go izgubiv bebeto vo 27ma nedela od bremenosta, me napolnaa so infekcii do sepsa me dovedoja i Skopje na klinika me pustija sama bez brza pomos so bolki, edvaj se spasiv jas sram da mu e... site reels sto se na facebook i instagram se za reklama za pari! Tolku pari im ostaviv za na kraj sve neuspesno da zavrsi.... nikogas kaj niv poveke!