супер доктор .кај него се породив со двете (царски) ама е толку позитивен и достапен секое време немам зборови. И многу коректен за разлика од другите ( не ме прегледаа на визита бидејки сум се породила кај михајло )
и јас кај него одлучив, само незнам дали ќе одиме со царски или природно. Како се условите во болницата собите, сестрите, дали бебињата ги оставаат со тебе уште од прв ден, или се грижа тие на почеток? Ако може подетално да ми објасниш
Јас се породив пред 4 години ама вервам дека е уште истото..доколку е се во ред со тебе и со бебето тоа е цело време со тебе. Кај мене двете имаа жолтица па ги земаа по некој саат на сунчање и пак ги враќаат. Јадењето не беше ништо посебно, сестрите сите различни...па зависно од тоа ќе добиваш помош....за доење ако ги прашаш кажуваат, на неколку дена ги капеа после визитата. Собите беа ок (колку што се можи во државна болница) топла вода имаше за капење. Друго не ми текнува, прашај слободно..инаку и јас со двете кај Михајло се пораѓав. Тој си е супер.
Тоа е сосема ок и добри услови, за разлика шо треба да се искешираш во плодност 130.000+ денари, за едно сончање наплаќаат 6.000 денари!
Се е до твоите очекувања...ако очекуваш нешто вау, нема да го добиеш..ако си онака лабава дека за неколку дена ќе помини и ќе видиш дома тогаш океј е. Во секој случај основните работи ги имаш, а си под постојана грижа на доктори, сестри и ти и бебето, така да немаш гајле. А денар нема да платиш.