Им даваат адаптирано. Јас веднаш немав млеко и на секои 3 саата донасаа млеко за бебето. Првиот ден беше со нив и они и даваа млеко па наредните денови беше со мене бебето и донасаа млеко во шише и давав, ама во текот на денот ја ставав и на града да влечи да надојде млекото
Фала многу на одговорот. Јас баш си мислев дали треба да поенесам шише и сл., ама си викам дали ќе можам таму да мијам. Ама супер штом е така.
Sekako e kaj niv bebceto I si go hranat edinstveno ako imas mleko j sakas kje ti go donesat. Jas kazav odma dska nema da doam I tamu bese cimerkata prirodno bese I ona rece deka ne doi I nejziniot tamu si spiese gi nosea nautro samo. Inaku za anestezijata neznam mene licno ne me. Pitala ama jas so spinalna so yer pominav prasaj pak doktorkata sto kje ja oberes moze dozvoluvat.
И јас сакам со спинална ако веќе мора царски, барем да можам да си го видам бебето. Инаку, јас размислував да ја побарам Наталија ама читам искуства дека во глобала сите биле добри доктори. Тебе кој те пораѓаше?
Natalija I e nezamenliva. Inaku nemas mnogu drugi doktori natalija I stanka se. Ima uste eden riste ama toj samo za vizita I pregledi I'm e kolku jas sto svativ.. Spored mene site sto bea carski od natalija utte denta odea bez problem a ovie od stanka nekako potesko bea ili pak mozebi deka tie podeblki bea neznam moze I jas sum greska ama takvo mislenje steknav..
Еве и ти го кажуваш истото за Наталија што го слушнав и јас. Баш убаво. Најважно да помине породувањето како треба, па за друго немаме избор мора да се издржи.