ајде со лесно мајка. поздрави го Бојаџиев од цел форум мајки и спремај се за најчудниот момент во твојот живот. Сите емоции испомешани сите прашања одговорени и веќе ништо нема да е исто.. Се ќе има смисла и ќе е поубаво
Ме изнасмеавте со спаваќите,шашави жени @kostarika со лесно,ако ти е досадно стави live streaming И селфи со спаваќата чекаме Се шалам,опушти се и ко песна нека помине се
пошто си цезареа те следува и камшик ако случајно те потегне неубаво при пород кукла извини не можев да одолеам
@kostarika so lesno duso, se da ti pomine vo najdobar red i uste mnogu malku imas do momentot sto go cekas 9 meseci,guskanje so bebuskite najmili.pozdrav i koga ke pomine se obaveznon da ni raskazes.guski do trojcata
Корнелија е на одмор од 10ти август. Јас бев по препорака кај неа на преглед преубав впечаток ми остави, вледам има и доста пофални зборови за неа така одлучив она да ме породи.
@mariz Ти мислам се породуваше во Ре Медика. Може да ми кажеш како е со посети со мало дете? Дали го гледаше малиот и каде? Го пуштаа во соба кај тебе или излегуваше надвор? Ме интересира да се спремам совреме, не знам дали да дадам дополнително 300евра за еднокреветна