Така ми рекоа на шалтер кога прашувавме не знам која сума беше во прашање не ни прашавме затоа што не планираше сопругот да се мачи
Супер беше. Да не беше он, бабицата ќе го јадеше стапот. На царски завршив, ама до таму добро се држеше
Извинете да прашам бидејки сум од штип и матичнио гинеколог ми е во градот за породуванје дали ке може да заказам во приватна болница бидејки прегледите ми ги прави мојот матичен. Благодарам однапред
И да им отидеш кога почнал пораѓајот, никој нема да те врати Убаво е на почеток на 9ти бар да појдеш да се запознаете со докторот кој ќе те породува, да се запознае со твојата состојба..
А на царски во сала да влезе мажот баш никако не даваат во Систина ?! Во Плодност знам за случај каде мажот присуствуваше на царски
Јок. Мм чекаше во родилната сала каде требаше да се пораѓам. Ама па после го однеле во предродила и му го оставиле бебе тој не знаел што да прави и дали смее да го пипне
Во приватниве клиники за породување кој доктор ќе си го избереш тој те породува без разлика кога ќе почне породувањето или кој ќе биде дежурен тој те породува? ( ова во случај на природно породување и што ако породувањето почне да речеме во 2h по полноќ)
Mene dr palceski mi dojde, ne bese na rab go pobarav na privatniot broj, eve sega uste sum vo bolnica
Da so godini odam kaj nejze cela bremenost mi ja vodese i me porodi ... prasaj sto te interesira konkretno
Па нешто општо. За стручноста не се сомневам. Каква е како особа? Дали е зборлеста, дали влева доверба? Некои лични аспекти. Природно или царски си?