Може не сте се разбрале, се доплаќа ако сакаш да остане цо соба со ноќевање како придружба, не може да се доплаќа ако седи во родилна. На царски не пуштаат да се влезе никако
Za doverba nemam komentar znaci jas tolku mnogu se plasev prvo dete ... sekoj pregled odev so strav se dodeka vlezam posle zaboravam za sto sum dosla znaci znae i da te opusti i se ... otidov za prirodno ama se svrte bebeto i morase carski, ona dojde od odmor za da me porodi i iskreno se osekam kako da ne sum se porodila na sala na smea... a dodeka ja cekav nejze drugi dve me pregleduvaa i iskreno izgledaa poisplaseni od mene... ima iskustvo ednostavno znae kako da pristapi
Ne znam... Prasavme prisustvo na soprugot dali e dozvoleno,mi rekoa da,so doplata za prirodno raganje... Togas nemavme pojma sto e predrodilna i slicno hahaah... Iako mu dozvolija nautro da dojde kaj mene vo predrodilna (sekako nemase potreba cela nokj da dreme dodeka primav provokacii,vaka barem otspal doma)
Има ли некоја искуство со надминат термин и природно породување со провокација во Систина? Или закажано природно породување со провокации? Утре ми е термин абер немам, а бебе супер наместено за природно надоле ми рекоа.
Пријателка раѓаше природно со надминат термин таму, но ја чекаа 7 дена над термин и си доби природни болки. Тие денови имаше само вагинални прегледи за да и подпомогнат да се отвори. Супер помина
Тоа е супер знам дека бараа фризер за да работи во систина ама не знаев дека веќе имаат.Треба ти да го викнеш пред време или како иде тоа?Се наплаќа ли или?
Не викаш ти, сестрите ја известуваат фризерката кога има некој за одење дома и доаѓа неколку часа пред излегување да те исфенира, и убава ќе си излезеш од болница Не се наплаќа накнадно, во цената за пораѓај си е.
Блазеси ви Јас си носев шампон за да се измијам пред излегување, за да не пржам компирчиња на косата како првиот пат
Како поминавте во Систина на породување? Како сте задоволни и како ви течеше целиот процес ако можете пишете