А јас на царски фул нашминкана што отидов .. абе ајде. Значи сегде има сестри што претеруваат . бебе од 3 кг не е мало. Ама мене и од 5 кг ми е мало. Ама таа не може тоа да го разбере.
најде светка на бебето иста ко лакот на сестрата. коа реаиграше и велеа од неа било. не од нив ете ја ќе кажам пошо она ги штеди
Е па ова кога се криви, а не признаваат, уште повеќе ме нервира и уште и будала ќе те прават, значи не можам
Систина, се најдобро! Вториов пат уште подобар од првиот. Една негативна ствар не ми се деси. Уште 10 би раѓала таму.
Јас на трето ако одам, незнам каде ке раѓам Топ е чисто се, убаво се грижеа за мене и за бебе, ама за доењето и дохраната не ми се допаѓаше што ми правеа така. Плус кога ке се подзамислам некогаш, зашто 36 часа ме оставија со напукнат водењак, си мислам водата поради таа причина ми се замати, бебе патеше и се испокака во мене. Веќе бев со надносено бебе, 2цм отворена и требаше да ми бапнат уште одма провокации и да ме породат, а не Димитров или како и да беше ми ја распука раната од првиот пораѓај што ме стискаше доле за проверка дали сум отворена и после ми рече оди си дома и дојди кај твојот доктор утре (а јас со напукнат водењак). Педијатрите многу беа љути како толку време ме оставиле со напукнат водењак и во извештајот со извичници тоа го напишале. Да одам на трето, пак ке си сакам природно да одам, ама тоа ке биде за мин 4год. Ако нешто не се смени меѓувреме, ке бараме друга опција. Сите деца на различно место родени, искуство од секаде Сакам во вода да раѓам, па ај може и тоа ке дојде до тогаш
@LiliBoz @eli25 кај најдовте сила за шминкање? Мене од мака ми се повраќаше, едвај лабело ставив Ама коса измив
Јас поима немам каква бев, од мука не обрнав внимание на тоа, косата секогаш ми е средена, ама шминка немав. На излегување си ставив коректор под подочњакот само. @Среќичка рече ме видела таму, каква бев? Косата не ја измив... Миена ми беше тогаш, фенирана, па последните денови кога ми се измрси само во високо репче ја врзав... тон коса имам густа долга, која бара саат време дување влечење со фен и четка, ако ја оставам сама да се исуши, како лав ке бидам Им треба и еден фризер и во Ремедика
Со првото, дури третиот ден се породив и ми беше сеедно каква сум, ама со второто закажано царски, сабајлето ми се повраќаше од трема. Им треба фризер, јас може и прамени ќе извадев, а сега кој ќе ме пушти да излезам 4-5 саати коса да правам
Мислам од нервоза и паника Јас бев со закажан . Маж ми дури возевме накај болница ме сликаше... средена се, ама кој лик го имам страшно