Нема причина толку да се чека. Сигурно докторите подобро знаат. Што побрзо, тоа подобро и побрзо ќе оди опоравувањето.
Искрено и јас сакав сама да доплатам ама завршив на итен царски и не ме ни прашаа а и на крај памет ми беше, немаш потреба така убаво се оделени пациентите џабе пари
Бесплатно е се и цтг пред порагај т.е не е весплатно во цената е на порагајот јас ни за крвна група не платив си имав од трансфузиолог7ја картонче. Освен што секој ден ти влегуваат во соба и ти нудат еден куп прегледи за бебето јас искрено не шрифатив ниту еден 8свен крвна слика на бебињата.
Во ремедика носевте алишта за бебето? За нас освен за лична хигена знам , но не знам дали треба за бебе да се зимаат алишта освен за излегување нели.
Женски имате ли препорака за доктор за природно породување во систина? Досега сум имала искуство со Димчев и Петровска за скрининг, Иванов за киретажа и Тимчева за преглед. Вака сите ми се фини, Иванов ми има оставено убав впечаток иако средбата траеше 2 мин. пред да ме успијат. Тимчева беше многу пријатна ама не можам да најдам некои искуства за нејзе. Што мислите? П.с. блискиве околу мене го препорачуваат Палчевски, ама кај него не сум била.
Мене Даниела Јованова ме породи од срце ја препорачувам. Сепак за кој и да се одлучиш нема да згрешиш.