Санте плус изгледа сакаат да си го обелат образот. Имаат нов гинеколог кој е ептен добар и нов анезтизиолог, за него пипува дека има 30год искусво.
Имаше приватна мислам името беше генесис, после работеше во неуромедика. Но знам многу што одеа специјално кај него и беа презадоволни. Го бие добар глас во мојот крај.
Па искрено така е. Прашав баш за царски и природно колку е. 850еур со 1390еур е. 1390еур за царски им е, а во Систина и Ремедика природно е поскапо од оваа цена
И јас веќе две трудници знам штое одат у Санте најмногу ради гинекологов. Убави работи слушнав за него . Мене лично шубе би ми било да идам у Санте ,па кој сака нека го вработат
Женички онака ми текна во жан митрев има ли одел за порагај и какви се цените Незнам за санте а во систина јас само отидов со телефонот и полначот за тел друго ама наш ништо не трева во систина
У Санте не одам па да ми дадат милион долари на влез. Докторите им се сите одлични, ама па затоа сестрите олош. Уште имам болки од тромбофлибитот на левата рака, не се потрудија ни малку да дојам, немаат сестри и цело време трчаат натаму наваму, тие што ги имаат се како од модна писта излезени место да работа, учени недоучени, деца... Што да речам освен лошо искуство за таму, имам среќа детето што ми остана живо таму, пералница за пари!