Јас. Ми ја водеше бременоста и ме пораѓаше. За мене е најдобриот доктор на цел свет Иако имав ризична бременост, имав безболен и најопуштен пораѓај. Ако имаш нешто конкретно да те интересира пиши
Zdravo, fala za odgovorot . Kako se porodi? Prirodno ili carski? Probav da ti pisham poraka ama ne mi dozvoluva.
Баш ми е мило сега скоро или? јас цела брееност ја водам во ремедика,ама некако со ценава се мислам за во санте ...кој те порагјасе во санте?
Дали можеби се информиравте дали промоцијата ќе ги опфати и бебенцата што ќе се родат крај на јануари или е само за деновите околу Нова година?
Ве молам збор два за овие доктори во плодност битола. Само најкраток впечаток ме интересира, ако можете побрзо, благодарам Владимир Поповски Благојче Обедниковски Никола Василевски Марија Христовска Христијан Трпчевски Синиша Трпчевски
Не. Коа почнав да осеќам по малку ми ставија епидурал и после ништо не осеќав. Докторот ме упатуваше кога да напнувам
Zdravo sakam da prasam nekoj skoro sto se porodil vo bolnica plodnost kolku se vkupno iznesuva za priroden i carski?