Не ми беше муабетот за приватно или државно, знам дека има добри доктори во Чаир туку дека е гужва многу, не се обрнувало внимание, немало сестри да ти помогнат и сл. И тие што можат да си дозволат приватно индиректно ќе помогнат на тие што не можат така што ќе се растеретат државните.
Да за тоа си во право јас не сум од Скопје и кај нас тука нема многу гужва. Имам и информација дека само по 1 ден лежеле родилките и одма ги пуштале дома заради ситуацијава. Ова за Прилеп.
Офф.. Со лесно нека ни е на сите. Може и тука е така само нема кој да каже. Неколку пати прашував ама изгледа никоја се нема породено скоро во Чаир.
Nema problem, isto i vie spodeluvajte kako pominuvate.... Mora nekako da se ohrabruvame pokraj ovaa situacija, od vreme na vreme me faka mnogu panika i strav sto i kako ke bide...
дечки совет.кога би бирале, царски или природно?јас сум 38 од утре, можам да се договорам со докторот, ми вика нормално природно поубаво, меѓутоа остава и на мене.
Здраво. Дали има некој што се има породено во Систина во последниве недела две три. Каква е ситуацијата, и некој со искуство пораѓај кај Димчев. Благодарам
Јас требаше да одам во четврток кај Бојаџиев, ми се јавија вчера ми кажаа дека ради ситуацијава имаат промена со смените, да дојдам денес.Малку се замислив, си викам не дај боже и они да не примаат понатака пациенти.Мада не верувам, ама веќе паники ме фаќаат, за две недели ми е термин...таман у пикот.
И мене ми се случи истото, имав закажано за утре преглед, два пати ми презакажуваа, прво час, а после и ден.
Девојки , молам инфо дали некоја има платено на рати во систина ? Имаше некаде инфо дека имаат поволности за плаќање преку стопанска банка Битола без камата или така нешто , некој да има инфо како оди ова ?