бев денес во систина, ме прегледа др.рече два сантима сум отворена.ама дома ме прати, четврток ке одам ако до тогаш не ме фатат болки.поминав анестезиолог и задолжителен тест за корона.ми рекоа ако не дај боже има нешто ке ми јават, ако не да си дојдам у четврток.не се јавија така да претпостсвувам е ок
Какви беа анестезиолошките тестови? И крвна слика правеше? За корона каде тестираат надвор или за трудниците е внатре?
внатре во болницата во лаб.анестезиологот ми направи интервју дали пушам килажа лекови итн.брис од нос и грло плус ми земаа и неколку епрувети крв за крвна слика и биохемија
Со лесно ♥️ Осеќаш некакви болки долу како да се отвараш, примети некако или ништо? Јас веќе два дена некако осеќам болка кога бебето се движи како да притиска со главчето
Охо значи и кај мене веќе се спрема и јас сум утре на преглед, ќе видиме до кај сме Болеше кога те провери колку си отворена? Од тоа ми е нај страв хаха
Не пуштаат ја ко што знам. И така треба. Тоа е болница, неонатологија е таму полна бебчиња, нема потреба никој да влага.