Jas se porodiv carski I poveke doktorot ne raboti tamu. A za plakanje plativ pomalku od sto trebase oti mi pocina bebeto
Да јас се породив , немам баш убаво искуство , за приватна болница и 2000 еур очекував подобар третман , прво сопругпт никој не го извести дека се породив , прва и формација имаше од мене , друго од неонатологија не сум баш задоволна , а за сестрите ма оддел немам зборови преубаво однесување , но ова е мое искуство , мој совет среди си околу ова маж ти да е присутен барем во одделот коа ке се породиш , сега еве ее разлабавуваат меркиве па може ке е полабаво , но тоа е мое искуство секако не мора да значи дека ке се разочараш , имаше мн жени така да некоја ке си сподели убаво искуство , јас само едно знам повеќе во систина зза породување никогаш
еве јас преубаво поминав.докторот одма му се јави на сопругот јас уште бев на стол од царски, му се јави и мене ми го даде да се чуеме.од сестрите од педијатрија сум презадоволна мислам дека на саат им зврцкав, доагаа за помош одма. Едино лошо искуство имав со анестезиологот, ми крена притисок пред да влезам во сала, па ми го симнуваа.исто и од педијатарот сум презадоволна др.антонио.и плус ме фати полициски викенд немав посета рафи тоа, ама тоа е.
јас супер поминав.мислам дека добар доктор одбрав, одма ме обезболија кога почнав да се отварам, мада сепак завршив царски.има посета два саати на ден,од еден член.персоналот носи маски.и претходно те тестираат на корона.тоаби било тоа.
Јас се породив пред 8 месеци, ама ме потсети ова што си го пишала за анестезиологот (жена беше). Не би да ја пишувам по име. Исто презадоволна бев од сите, освен од неа. Арогантна беше и ми направи стрес без причина. На сред операција и кажав дека е лоша Ме погледна зачудено Сите други се професионални и љубезни.
Ако здравје посакам некогаш второ да раѓам пак би раѓала таму ама ќе си договорам со докторката кој анестезиолог да го викне Шала на страна се на се јас преубаво си поминав у Систина. Коа проаѓам таму со кола ми иде да си се качам да ги испогушкам сестрите што ме чуваа после пораѓај и да си поседам
Што спремате во торбата за болница за во приватна болница? Имам читано дека ништо не треба, се давале. Ама баш ништо да не земам?
Јас си спремав само несесер со четка, паста, антиперспирант, стегач, лабело, крема за лице... Такви ствари за лична хигиена секојдневно што си ги користам. Друго ми кажаа имало се. И доктор прашав и членки тука. Секако ако фали нешто ќе ми донесат.
Вака кога ќе прочитам и мене ме фаќа некоја весела возбуда чиниш јас со вас ќе идам да раѓам а не сум влегла уште во второ тромесечје хахаха Со лесно мешиња ве чекам во породилно